uvex Perfexxion II Ridehjelm

RRP: -20% Rabat
DKK 1.592,00
RRP: DKK 1.990,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
( 6 )
Farve: Anthracite
Anthracite Uvex Perfexxion II Ridehjelm
Beige Uvex Perfexxion II Ridehjelm
Sort Uvex Perfexxion II Ridehjelm
Brun Uvex Perfexxion II Ridehjelm
Mørkeblå Uvex Perfexxion II Ridehjelm
Størrelsesguide
Størrelse A
XXXS-XXS 49-52 cm
XXS-S 52-55 cm
XS-S 54-55 cm
S-M 55-58 cm
M-L 57-59 cm
L-XL 59-61 cm
Tilbage

Alle størrelser i guiden er målt på hovedet, og ikke på selve hjelmen. Brug målebånd til at måle hovedets omkreds med. Båndet skal sidde lige over ørerne og gå rundt omkring pandens midte og baghovedet. EU hjelmstørrelser svarer til hovedets omkreds i centimeter. Hjelmen skal sidde så lavt som muligt og sidde tæt ind til hovedet, så den ikke bevæger sig når man drejer hovedet.

Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Dette er perfektion til den mindste detalje: takket være uvex Pentagon Dynamic Ventilation, er den nye ridehjelm en trend-setter inden for design og klimakontrol.


Mere luft, mere komfort, mere beskyttelse. Og den ser også godt ud: tidløs klassisk blandt uvex hjelme, sætter nye standarder inden for design og sikkerhed - med dens efterfølger, uvex perfexxion II. Den optimale polstring og pasform som får rytteren til næsten af glemme at han har en hjelm på. Innovation som er værd at bemærke: Den hårde hjelm, tilgængelig i elegante matte toner, fokuserer på klimakontrol og sikkerhed i perfektion. Uvex perfexxion II er en sikker følgesvend på alle trækstier, takket være den skallen i nakkeområdet - mens et endnu slankere design gør den let. Det, der allerede ser lovende på ydersiden, fortsætter på indersiden: Uvex Pentagon Dynamic Ventilation sikrer et perfekt klima, især på ambitiøse rideture - nu også i pandeområdet. Der er heller ikke en finger at sætte på interiøret: Vaskbar polstring af åndbart soft-touch materiale og det innovative Comfort Memory Skum, garanterer perfekt bærekomfort til enhver tid.


Egenskaber:


  • Fremragende ventilation
  • 2 skal-størrelser
  • 3D IAS størrelses-justering
  • Monomatisk komfortabel lukning
  • FAS rem
  • Hård skal-teknologi
  • Standard: VG1 01.040 2014-12

Vaskeanvisning:


Tørres af med fugtig klud. Vaskbar polstring.


Produkt-ID: 322556

Læs anmeldelser:

Farve: