Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Back on Track sweatshirt PP

Produkt-ID: 35528

DKK 409,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Back on Track sweatshirt PP
Beskrivelse

Beskrivelse

Sweatshirt med Back on Tracks egenskaber. Polypropylen materialet (PP) transporterer sveden væk og gør at kroppen holdes tør ved arbejde. PP er et let og relativt tyndt stof, hvilket gør det behageligt at have inderst.


Teknisk beskrivelse:


Åndbar. Materialer: 100 % polypropylen med keramiske fibre. Maskinvask ved 40°C. Må ikke tørretumbles. Brug ikke blødgøringsmiddel.


Gennemsnitlig vurdering
4.8
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

0 Likes

Et fantastisk produkt med alle fordelene , men super tyndt og behagelig i brug

BOT undertrøje
0 Likes

Fantastisk produkt, meget behageligt, varmt og let at vaske. Bruges til lagdeling under mest lettere vintertøj. Gør masser af langrend såvel som ridning. Meget alsidig,

God shopping!
0 Likes

Jeg drømte længe, og nu købte jeg den. God top og lang nok fald. Giver omfattende beskyttelse og pleje. Ingen slibning.

Den bedste tekniske shirt, jeg har købt
0 Likes

Trøjen er virkelig behagelig og stoffet ånder godt. Plus, skjorten ser stilig ud. Når jeg købte, tænkte jeg på størrelsen i lang tid. Jeg bruger normalt 38-40 eller M størrelser, men nu købte jeg en S-størrelse, og den er løs for mig. Efter flere ugers brug, bemærkede jeg, at rygsmerter er faldet.

Sådan et fantastisk produkt!
0 Likes

Alt, hvad jeg kan sige, er WOW :) Købte en langærmet T-shirt i går på Horse Expo i Timonium, MD og brugte den i løbet af natten .... flyttede aldrig under søvn og vågnede energisk og ikke stiv eller øm overhovedet. Jeg har allerede nakkestaget med smæk og brug det hele tiden (mine venner låner det også). Kan ikke vente med at prøve det nye meshark + halsdæksel på min hest i morgen (har allerede rygvarmer og puder). Ville bare sige tak for fantastiske produkter, og at jeg ikke behøver at have min familie tilbage i Sverige sende dem til mig mere :)

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.