Cavalliera Silver Pop langærmet Stævnebluse

Fra DKK 449,25
RRP: DKK 599,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
Spar 15 % på hele din ordre
Kopier kode: WEEKEND15
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 03.10.2022. Ikke gyldig for mærkene Mountain Horse, Horseware, Sprenger, Eskadron & PS of Sweden.
Farve: Hvid
Hvid Cavalliera Silver Pop langærmet Stævnebluse
Størrelsesguide
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Et godt valg af stævnebluser med klassiske linjer og tankevækkende detaljer. Lavet af åndbart præstationsstof, der skaber en let og smigrende stævnebluse, som er designet til at være højtydende. Blusen har en stolpelukning med krystal- og sølv detaljer.


Vaskeanvisning:


Vask din Cavalliera bluse med lignende farver og følg vaskeinstruktionerne nøje. Vend blusen på vrangen. Indstil vaskemaskinen til skånsom centrifugering. Tør blusen på en bøjle og stræk kraven, ærmerne og stolpelukningen forsigtigt. Undgå at vride blusen. En let strygning kan sætte det sidste præg. Undgå at bruge forvask-produkter på eller omkring rhinstenene, da nogle af disse produkter kan blødgøre limen. Undgå at stryge direkte på rhinstenene. At udsætte din bluse for høj varme, kan smelte limen og kan medføre at stenene flytter sig eller endda falder af.


Produkt-ID: 332345

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: