« Tilbage / Rytter / Ridetøj til dame / Stævne / Stævnejakker

Cavalliera Superior Stævnejakke

RRP: -30% Rabat
DKK 973,00
RRP: DKK 1.390,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
( 1 )
Spar op til 60 % på forårs- og sommervarer
+ EKSTRA 18 % rabat på Horze & B Vertigo
+ EKSTRA 8 % rabat på andre mærker
Kopier kode: SUMMER-SAVE
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 29.07.2024.
Farve: DB/AB
DB/AB Cavalliera Superior Stævnejakke
Horze logo
Levering af Horze
SAML POINT med denne vare som Horze Club-medlem.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Lavet af teknisk softshell-pique stof, som giver en enestående grad af komfort. Denne lette, åndbare ridejakke uden foring, er syet til at skabe en særdeles imødekommende pasform, som smigrer enhver kropstype med en elegant og slank silhouette. Dekoreret med skinnende tone-to-tone mønster og med nogle enkelte krystaller på ærmet. Med fire fine krystalliserede knapper. Dette er en meget fin stævnejakke som dækker kroppen meget let. Designet med en super slim og fleksibel pasform og tilbyder best-in-class ydeevne. Nyd den frie bevægelighed, mens du bevarer et elegant look til dit næste dressur- eller springstævne. Matchende hesteudstyr tilgængeligt.

Vaskeanvisning:

Maskinvask i koldt vand. Må ikke tørretumbles. Håndvaskes og hænges eller lægges flat til tørre. Rynker kommer ved vask eller af at jakken bevæger sig inde i bagagen. Du kan fjerne folder fra din jakke med en tøjdamper. Hvis du ikke har en tøjdamper, kan du hænge din jakke i brusebadet og lade dampen udfolde rynkerne i stoffet, eller du kan tage en varm, våd klud og duppe jakken.

Produkt-ID: 332350

Læs anmeldelser:

Farve: