Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF
-40%

Horze Adele softshell stævnejakke til damer

Produkt-ID: 33316

DKK 299,40
DKK 499,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Adele softshell stævnejakke til damer
Beskrivelse

Beskrivelse

Du vil gøre en flot entré med denne smukke, enkle stævnejakke.


Bliv set med denne flotte stævnejakke til dit næste stævne. Let, åndbart materiale giver stævnejakken en perfekt pasform til sommerens stævner. Slidserne bagpå giver masser af bevægelsesfrihed og elasticiteten giver den stretch så du let kan bevæge dig. De enkle lommer på fronten ligger fladt ned og ser flotte ud. Tre knapper på front er klassisk og har et traditionelt udseende med special-tilpasset stil.


Egenskaber:


  • Let stævnejakke
  • Åndbar
  • Vandafvisende overflade
  • To slidser bagtil giver et rent snit
  • Lynlåslommer foran
  • Metalliske trykknapper på front

Teknisk beskrivelse:


Skal: Vævet 94% polyester, 6% elastan.
For: 100% polyester, vævet.


Vaskeanvisning:


Kan kun renses.


Gennemsnitlig vurdering
3.5
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Hurtig rettelse!
1 Likes

Jeg var nødt til at afgive en hasteordre for et show, jeg skulle være i den kommende weekend, fordi min gamle showjakke fik en enorm rip i den. Det så ud, som om det skete, da jeg var på mit sidste show året efter, og jeg så det ikke, da jeg satte det væk for sæsonen. Jeg havde bestilt denne jakke i min normale størrelse, som er i størrelse 10, og den passede heldigvis lige godt til mig! Det er let at flytte ind og får dig ikke til at føle dig omfangsrig. Plus forsendelsen var hurtig, hvilket var en ekstra bonus! Jeg er nu show klar!

Helt ok buejakke til en billig penge
1 Likes

Helt ok buejakke for en ok penge. Fin snit og bevægelse, tynd og let, men ikke særlig åndbar. Var mere end fit varm (sved) på opvarmningsvejen (i lunken forårstemperatur ca. 10 grader). Lader også noget støj, når stoffet gnides, såsom armene til kroppen. Stadig en god jakke til en dejlig pris. Et godt alternativ, hvis du har brug for en rimelig jakke,

at sidde, er smart og behagelig
0 Likes

Fantastisk jakke! Det sidder godt og er elastisk, så du kan bevæge dig vidunderligt. Den har en rig sort, er robust, åndbar (og jeg sveder virkelig hurtigt) - Jeg elsker delen!

Kvalitetslæsning Horze Adele
0 Likes

Jeg købte for et år siden, og først nu fandt jeg tid til at takke de ansatte for den hurtige behandling af ordren. At læse Horze Adele passede mig perfekt - hun tog den 36., fordi jeg bærer den 42.. Det monterede stof af høj kvalitet - kunne ikke engang forestille mig, at jeg kunne se så perfekt ud!

fuck hvad fanden
0 Likes

den øverste knap brød allerede i pakken, bestilte 34, størrelsen 36. fuck hvad fanden, køb ikke, pengene blev spildt og morgendagens vigtige løb.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.