Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu
-40%

Horze Wiona stævnejakke, damemodel

Produkt-ID: 33037

DKK 359,40
DKK 599,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Wiona stævnejakke, damemodel
Beskrivelse

Beskrivelse

Gør et godt indtryk når du kommer ind på banen i denne fantastiske stævnejakke.


Førstehåndsindtrykket er kritisk når du konkurrerer og denne jakke fungerer. Denne elegante stævnejakke til damer med smuk pasform fanger med garanti dommerens opmærksomhed på banen. Denne flotte jakke har stretch og følger dine bevægelser når du rider.


Egenskaber:


  • Klassisk stævnejakke til damer
  • Sidelommer
  • 3 knapper foran
  • 2 slidser bagpå

Teknisk beskrivelse:


Vandtæt og åndbar 5000/5000. Materialer: 100% polyester softshell. Ryglængde i størrelse 36: 65 cm.


Vaskeanvisning:


Maskinvask ved 40°C. Lufttørres.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Elsker denne jakke!
5 Likes

Absolut ELSKER denne jakke! Den stålgrå / blå farve er fantastisk, og stoffet er perfekt. Det er den perfekte jakke til visning under varmt vejr. Det er let, åndbart og tørrer hurtigt. Det har en smigrende pasform, og prisen er meget rimelig!

Super lækker stævnejakke
4 Likes

Den er lavet af et godt materiale. Det er meget elastisk og jeg syntes den er specielt god til at springe i da den ikke sidder og er irreterende. Den klemmer heller ikke under en springvest og det er jo dejligt når man springer:) Det er den bedste stævnejakke jeg har haft!:)

Super lækker stævnejakke!
3 Likes

Den er lavet af et super godt martriale og er dejlig elastisk og er perfekt til når man skal springe. Intet klemmer under vesten. Man føler sig godt tilpas og det er den bedste stævnejakke jeg har haft!

Meget god læsning
3 Likes

Meget behagelig Og stoffet er ikke i godt behov for at stryges hver gang. Det kan overhovedet ikke vaskes, selv efter vask i en maskine. Billig og af høj kvalitet og praktisk !!!)) Jeg er meget glad for, at de bragte sådan en god ting

Loooove det!
3 Likes

Købt det røde. Det er faktisk ikke så lyst, som det ser ud til online. Det er lidt mørkere, hvilket gør det smukkere. Jeg er 5 ft, og længden var fantastisk til min størrelse, da den er på den kortere side. Jeg var nødt til at hæmme ærmerne ned (jeg må altid på alle mine jakker), men det eneste problem, jeg fandt, var, at knapperne ikke var syet ind, mere stansede i type. Heldigvis kunne jeg fange dem kort nok til at lade alle knapper være ude. Passformen er stor, og prisen er endnu bedre! Anbefaler det stærkt!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.