Mellemsæson-udsalg! Gå ikke glip af disse kæmpe rabatter!

Horze kurv m/knager

Produkt-ID: 50050

DKK 129,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze kurv m/knager
Beskrivelse

Beskrivelse

Denne kurv med knager gør det let at holde orden!


Horze kurven med knager er supergod til vægopbevaring. Kurven er perfekt til flasker og knagerne er gode til alle dine træktove, grimer, osv! Få orden nu!


Funktioner


  • Et 2-i-1 stativ - hylde og knager
  • Hav flasker i hylden
  • Hav træktove, grimer og andet på knagerne
  • Perfekt til at holde orden med
  • Nem at hænge op

Detajler


  • Plastikcoated stål
  • Dimensionerne er 56 x 33,5 x 14,5 cm
Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

3 Likes

Skal sige, at denne ikke skuffer. Virkelig meget spinkle ting, som man kunne synes går let. Men denne er faktisk utroligt stærk. Har hængt op i et år fyldt med tunge kælderdragter, jakker osv. Hængt op og ned ting hver dag og ikke engang en krok, der ryges! Meget smart med hylde øverst til at lægge hatte og vanter! Og ikke mindst var det billigt.

Fremragende til organisation
2 Likes

Dette hjalp mig fuldstændigt med at organisere mit tack skab. Jeg hang dette på ved hjælp af 3M-kroge. Jeg satte tonsvis af flasker på stativet og hængt derefter stoppere og min hjelm nedefter. Racket holdt det hele. Elsker også den lyserøde farve!

solid kurv
2 Likes

Fantastiske, flere kroge og plads til små ting i kurven. Praktisk at have i stalden, og det tager ikke for meget plads.

1 Likes

Dette er en meget cool kurv. Kurvdelen har været stor og rummer mange ting. Krogene er dog lidt små. Min lunge linje hænger ikke fra dem, da de er så små. De er gode til hængende børster osv.

Fantastisk til opbevaring foran!
1 Likes

Jeg købte disse til at placere på stallfronterne for at hjælpe med at hænge de mange ting, der ser ud til at samles ved boden, som haltere, fluemasker, krybbe stropper. Ikke kun tilføjer det ekstra hængende plads, der er også en kurv til fluesprøjt, salve eller noget andet, jeg har brug for at være praktisk. Dette var en fantastisk vare til en fantastisk pris.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.