JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Horze Rejsetakse

Produkt-ID: 44092

DKK 239,20
DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze Rejsetakse
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze Rejsetakse
DKK 239,20
DKK 299,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Rejsetakse
Beskrivelse

Beskrivelse

Pak alt du behøver til rejsen, ned i denne robuste, holdbare multifunktionelle og store taske.


Bær alt, fra en sadel til hele dit sæt af plejeprodukter, i denne store rejsetaske. Den flotte, dybblå taske med Horze-mærke og logo, er stor nok til at indeholde alle dine fornødenheder til hestestævnet. Den holdbare taske har to brede stropper, for at gøre den enkel og behagelig at bære. En velcro strop fæstner håndtagene sammen for enkel transport.


Egenskaber:


  • Stærk polyester rejsetaske
  • Holdbar lynlås
  • Dobbelt håndtag
  • Stor, multifunktionel taske
  • Flot Horze-logo på siden

Teknisk beskrivelse:


100% polyester oxford vævning. 68 cm lang. 34 cm bred. 40 cm høj.


Gennemsnitlig vurdering
4.7
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Rummelig taske Horze
0 Likes

Jeg tog en Horze-taske sidste år, købte en vest og bukser. Taske - en smuk mørkeblå farve med brede, behagelige håndtag. På grund af tilstedeværelsen af den tilsluttende dyse er håndtagene på håndfladen ikke skåret, det er praktisk at bære posen. Rummelig - alt hvad du har brug for er placeret. Stof - stærk lås i høj kvalitet. I et års konstant brug intakt uden skader.

Størrelse: Normal
Tilfreds med dette produkt
0 Likes

Jeg tager til et sjovt show i LWSC i weekenden og havde brug for noget godt for at holde alle mine ting, men det behøvede ikke at være en bagagerum. Fantastisk materiale, stor holdbarhed, fantastisk farve, og er bestemt stor nok! Syntes lidt dyrt men ikke dårligt. Det er lidt vanvittigt, når du åbner det for at indlæse dine ting i og at bære, men generelt er jeg ikke skuffet og vil anbefale dette produkt.

Størrelse: Normal
Meget smuk taske
1 Likes

Meget stor taske (plejeboks / tæppe / grime .....) en taske til klasser! Perfekt, og derudover er det meget smukt at anbefale +++

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.