Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Back on Track Fleecedækken

Produkt-ID: 24742

DKK 1.495,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Back on Track Fleecedækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Et terapeutisk fleecedækken til at hjælpe med at varme eller køle trætte og ømme muskler.


Når din hest kræver lidt mere forberedelse inden ridning, for at få kroppen klar til belastningen af træning er Back on Track Fleecedækken det redskab du skal bruge. Dette terapeutiske fleecedækken har polyestertråde, hvor keramiske partikler smeltes ind i trådene, for at reflektere din hests kernetemperatur og bringe varmen tilbage til kroppen. Fleecedækkenet har et blødt, pelset materiale rundt om manken for at reducere slid. Fleecedækkenet har dobbelt bringespænder og krydsgjorde med let lukkemekanisme. For at undgå en forstrækning er fleecedækkenets ryg forstærket med et bånd og har en stor haleflap og halesnor. De terapeutiske kvaliteter ved dette fleecedækken vil give din hest den klare fordel ved, at musklerne er ordentlig opvarmet inden de tunge træningspas. Efter træning eller konkurrence bør du bruge Back on Track Fleecedækken for at øge din hests restitution. Dette fleecedækken er en nødvendighed for enhver konkurrencerytter med en hest der har specielle træningskrav.


Egenskaber:


 • Terapeutisk dækken
 • Hjælper med at varme muskler op eller ned
 • Øger blodcirkulationen
 • Beroliger nervøse og anspændte heste
 • Reducerer inflammationer og hævelser
 • Fremskynderrestitueringen mellem træningspas
 • Reducerer mælkesyre i ømme muskler
 • Dobbelt bringespænder
 • Lavtsatte krydsgjorde
 • Haleflap med snor
 • Forstærket halsåbning med fleece

Teknisk beskrivelse:


Ydrestof i maskenet af polyester.Inderste materialer: polyestertråde hvor keramiske partikler smeltes ind i trådene.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Skåneprogram med alm. vaskemiddel uden blegemiddel eller skyllemiddel. Skal lufttørres. Må ikke tørretumbles.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

4 Likes

Tidligere blev min hests bagside fastlåst lidt. Jeg blev oprindeligt tilbudt en Både bagvarmer, som jeg derefter købte. Jeg brugte det i et stykke tid, indtil jeg besluttede at købe et fleece-tæppe, fordi varpen ser ud til at have større områder. Efter et par måneders brug bemærkede jeg resultater på min hest, og ryggen blev ikke længere fast på grund af varpen. Dette er et rigtig godt produkt og har været en stor hjælp for os. I fremtiden tænkte jeg på andre BOT-produkter på jobbet, fordi de virkelig er af høj kvalitet og holdbare.

Tilbage på Treck Fleesdecke - det kunne ikke være bedre
4 Likes

Da vi har en hest med rygproblemer, har vi lagt dette tæppe. Jeg kan kun sige - det er ikke bedre. Uanset om det er udseende eller kvalitet. Fordi han får hende regelmæssigt, er han meget mere afslappet. Rygmusklerne løsner sig, hvilket viser sig i håndteringen og meget under sadlen. Jeg kan kun sige topklasse 1 Dette tæppe er værd at hver krone

Super cool sved tæppe
4 Likes

Passformen er perfekt! Min hesteheste har 125 ved Bucas tæpper og også her. Halskanten er endelig ikke for langt! Fantastisk før træningen som forberedelse til træningen og bagefter! Jeg er virkelig spændt, selvom jeg var skeptisk i starten!

tilbage
2 Likes

hjælpsom i rygproblemer, efter arbejde og koldere dage i stallen meget behageligt!

fantastisk produkt
1 Likes

Jeg elsker ryggen på spor sadelpuder, og nu besluttede jeg at prøve fleecearket. Glad for at jeg gjorde det, godt lavet og meget nyttigt til efterår / vinter brug. MINE hest bærer en 72 ", og de er normalt lidt store på hende, men dette passer til en T, så de løber måske lidt på den lille side, som du vil tage i betragtning ved bestilling. Fleece er blødt og renser fint med en pensel. Jeg har brugt det natten over, og det ser ud til at hjælpe med hendes mindre rygproblemer. Vil være i stand til at bruge under et tæppe om vinteren.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.