FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Back on Track Fleecedækken

Produkt-ID: 24742

DKK 1.495,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Back on Track Fleecedækken
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Back on Track Fleecedækken
DKK 1.495,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
 • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
 • Gratis retur
Køb også
Back on Track Fleecedækken
DKK 1.495,00
Back on Track halsstykke
DKK 640,00
Back on Track Fleecedækken
Beskrivelse

Beskrivelse

Et terapeutisk fleecedækken til at hjælpe med at varme eller køle trætte og ømme muskler.


Når din hest kræver lidt mere forberedelse inden ridning, for at få kroppen klar til belastningen af træning er Back on Track Fleecedækken det redskab du skal bruge. Dette terapeutiske fleecedækken har polyestertråde, hvor keramiske partikler smeltes ind i trådene, for at reflektere din hests kernetemperatur og bringe varmen tilbage til kroppen. Fleecedækkenet har et blødt, pelset materiale rundt om manken for at reducere slid. Fleecedækkenet har dobbelt bringespænder og krydsgjorde med let lukkemekanisme. For at undgå en forstrækning er fleecedækkenets ryg forstærket med et bånd og har en stor haleflap og halesnor. De terapeutiske kvaliteter ved dette fleecedækken vil give din hest den klare fordel ved, at musklerne er ordentlig opvarmet inden de tunge træningspas. Efter træning eller konkurrence bør du bruge Back on Track Fleecedækken for at øge din hests restitution. Dette fleecedækken er en nødvendighed for enhver konkurrencerytter med en hest der har specielle træningskrav.


Egenskaber:


 • Terapeutisk dækken
 • Hjælper med at varme muskler op eller ned
 • Øger blodcirkulationen
 • Beroliger nervøse og anspændte heste
 • Reducerer inflammationer og hævelser
 • Fremskynderrestitueringen mellem træningspas
 • Reducerer mælkesyre i ømme muskler
 • Dobbelt bringespænder
 • Lavtsatte krydsgjorde
 • Haleflap med snor
 • Forstærket halsåbning med fleece

Teknisk beskrivelse:


Ydrestof i maskenet af polyester.Inderste materialer: polyestertråde hvor keramiske partikler smeltes ind i trådene.


Vaskeanvisning:


Maskinvask i koldt vand. Skåneprogram med alm. vaskemiddel uden blegemiddel eller skyllemiddel. Skal lufttørres. Må ikke tørretumbles.


Gennemsnitlig vurdering
4.9
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastisk tæppe
0 Likes

Købt dette tæppe til min hoppe, anbefaling fra min Ostheopatin. Det var den bedste investering, jeg har foretaget, min hest begynder at slikke (så snart tæppet er på) sin mund, tygge og har en dybt afslappet effekt. Dette gør det meget let at køre, og hun sveder meget godt. Stor anbefaling !!

Størrelse: Normal
Terapeutisk fleece-tæppe
0 Likes

Denne køler er fantastisk! Jeg har brugt det i årevis på mine heste til at varme dem op til deres træning og også til at hjælpe med al muskel ømhed eller ømhed, jeg har fundet efter en hård træning. Dette fleece-tæppe hjalp mig også med at rehabilitere min hændelse tilbage fra skulderoperation. Så glad for at se fleece er tilgængelig igen! Kan ikke vente med at få en anden, så jeg har mere frihed til at behandle 4 heste! Mine heste bevæger sig simpelthen bedre efter at have haft en session i dette tæppe. Højt anbefalet!

Størrelse: Normal
Produkt pragt!
0 Likes

For en aldrende racehest var det et guldprodukt. Ryggen blev let fast i fortiden, selv med et lille skud, med denne ene holdt sig i form! Efter at have været i brug 24/7 hele vinteren, skulle jeg sandsynligvis få et køligere varp om sommeren, dette er en temmelig tyk fleece. Føles af høj kvalitet og holdbar. Værd at prisen!

Størrelse: Normal
Meget behageligt brugt 15 tusind.
0 Likes

Ja, intet er en skam for hesten. Det vigtigste er komfort, kvalitet. Dette er præcis, hvad der er i denne model) Generelt var det altid svært for mig at vælge tæpper, jeg kunne ikke altid lide noget, men dette er en bombe. Efter tre minutters overvejelser løb jeg efter et kort. Tak horZe, efter min mening, nu uden dig er jeg uden ben!

Størrelse: Lille
Dejligt tæppe
0 Likes

Virkelig dejligt tæppe super tilfreds med det. Gik en størrelse op, som andre korrekturlæsere havde sagt, de kom små. Det passer perfekt.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.