« Tilbage / Mærker / uvex

uvex uvex perfexxion II Ridehjelm

DKK 1.990,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
( 6 )
Vi fejrer sammen med dig - 21 år med Horze!
Spar 21% på mærket Horze &
Få 11% rabat på næsten alle andre mærker

+Hver 21. ordre er gratis!
Kopier kode: B-DAY
700 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Hver 21. ordre vinder - maksimalt refusionsbeløb er 1500 kr. Differencer vil ikke blive udbetalt. Alle køb i Horze-appen eller onlinebutikken deltager i konkurrencen. Kundeservice vil kontakte vinderne efter kampagnens afslutning den 28/04/2024. Præmier kan ikke overdrages, refunderes eller ombyttes til kontanter eller andre præmier.
Farve: Anthracite
Anthracite uvex perfexxion II Ridehjelm
Black uvex perfexxion II Ridehjelm
Brown uvex perfexxion II Ridehjelm
DB/AB uvex perfexxion II Ridehjelm
Størrelsesguide
Størrelse A
XXS-S 52-55 cm
XS-S 54-55 cm
S-M 55-58 cm
M-L 57-59 cm
L-XL 59-61 cm
Tilbage
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
30 Dages Retur

Beskrivelse

Dette er perfektion til den mindste detalje: takket være uvex Pentagon Dynamic Ventilation, er den nye ridehjelm en trend-setter inden for design og klimakontrol.

Mere luft, mere komfort, mere beskyttelse. Og den ser også godt ud: tidløs klassisk blandt uvex hjelme, sætter nye standarder inden for design og sikkerhed - med dens efterfølger, uvex perfexxion II. Den optimale polstring og pasform som får rytteren til næsten af glemme at han har en hjelm på. Innovation som er værd at bemærke: Den hårde hjelm, tilgængelig i elegante matte toner, fokuserer på klimakontrol og sikkerhed i perfektion. Uvex perfexxion II er en sikker følgesvend på alle trækstier, takket være den skallen i nakkeområdet - mens et endnu slankere design gør den let. Det, der allerede ser lovende på ydersiden, fortsætter på indersiden: Uvex Pentagon Dynamic Ventilation sikrer et perfekt klima, især på ambitiøse rideture - nu også i pandeområdet. Der er heller ikke en finger at sætte på interiøret: Vaskbar polstring af åndbart soft-touch materiale og det innovative Comfort Memory Skum, garanterer perfekt bærekomfort til enhver tid.

Egenskaber:

  • Fremragende ventilation
  • 2 skal-størrelser
  • 3D IAS størrelses-justering
  • Monomatisk komfortabel lukning
  • FAS rem
  • Hård skal-teknologi
  • Standard: VG1 01.040 2014-12

Vaskeanvisning:

Tørres af med fugtig klud. Vaskbar polstring.

Produkt-ID: 322556

Læs anmeldelser:

Farve: