Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder
-30%

HorseMaster Venoregul, 1 L

Produkt-ID: 302454

DKK 202,30
DKK 289,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
HorseMaster Venoregul, 1 L
DKK 202,30
DKK 289,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
HorseMaster Venoregul, 1 L
Beskrivelse

Beskrivelse

Stimulerer blodcirkulationen.


Clogging og laminitis er to problemer der ikke bør blive ignoreret. I disse to tilfælde er det vigtigt, at blodcirkulationen er optimal.Clogging er en tilstand med hævelse på grund af øget blodtilførsel til lamellerne, den ses ikke kun hos meget aktive sportsheste, men også hos heste med tilbøjelighed til karsygdomme.Laminitis er smertefuldt for hesten på grund af ophobning af inflammatorisk væske i hoven, og det er nødvendigt med en god blodcirkulation for at kunne gøre noget ved denne ophobning.VENOREGUL er en venøs tonic som stimulerer blodgennemstrømning.Egenskaber:Planterne der bruges i fremstillingen af VENOREGUL er blevet udvalgt for deres stimulerende egenskaber på blodcirkulationen.Arnica bruges på grund af dets virkning på re-absorptionen af blodudsivning og forebyggelse af blødning. Hestekastanje lindrer symptomerne på venøs insufficiens og øger kapillærmodstanden. Ginko Biloba bidrager til at aktivere den kapillære og venøse cirkulation, og har en karudvidende virkning.


Teknisk beskrivelse:


Ingredienser:|Aminosyrer, mineraler, sporstoffer, planteekstrakter: arnica, hestekastanje, hvid|boble, gingko biloba.


Gennemsnitlig vurdering
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.