Trikem Sport Trikem Macro Pro Balance, 6 kg

DKK 199,00
Prisen er inkl. moms
12 % rabat på din bestilling
Kopier kode: HZAUTUMN
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 23.09.2021.
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 3 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Et rent mineraltilskud til heste.


VIMITAL Macro Pro Balance - supplerende grovfoders mangel på de store mineralgrupper. Et rent mineraltilskud, tilføjet mineraler som bor, silicium og magnesium. Vigtigt for ledfunktion og knoglestruktur. VIMITAL Macro Pro Balance er udviklet på baggrund af omfattende grovfoderanalyser, anvendelse med forskellige slags kraftfoder og ny forskning i mineralers funktion i heste. Tilskud af andre nødvendige mikronæringsstoffer (sporelementer) og vitaminer kan afbalanceres med det flydende tilskud VIMITAL Multi Pro Balance. Med VIMITAL Macro og Multi har vi lavet en klar adskillelse mellem henholdsvis makromineraler og mikromineraler & vitaminer, så du nemmere kan basere rationerne på det aktuelle behov.


Teknisk beskrivelse:


Dosering: 50g-100g/dag, eller svarende til foderration. Bør gives året rundt.Relevant tilskud selv til græssende heste. INDHOLD per 50g: Calcium. Phosphor. Magnesium. Silicium. Zink. Mangan. Kobber. Bor.


Produkt-ID: 302205

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Trikem Macro Pro Balance, 6 kg