Spar 12% på alle støvler og ridebukser fra Horze og B Vertigo!
Spar nu
-20%

Blue Hors Relax Amino Gel 60 ml

Produkt-ID: 308667

DKK 143,20
DKK 179,00
(Prisen er inkl. moms)
Blue Hors Relax Amino Gel 60 ml
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Blue Hors Relax Amino Gel 60 ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Relax Amino er et tilskudsfoder, specielt udviklet til nervøse heste og heste med tendens til at hidse sig op. Bidrager til at forbedre koncentrationsevnen uden at påvirke energiniveauet.Relax Amino indeholder udelukkende naturlige bestanddele, ernæringsmæssigt signifikante mængder af visse vitaminer og aminosyren tryptophan. Er hesten i ubalance med disse næringsstoffer kan det påvirke dens trivsel og udadvendte reaktioner negativt.Anvendes på dage/i perioder, hvor hesten ønskes mere afslappet.


Egenskaber:


  • Tilskud til heste med tendens til at hidse sig op under træning, transport og stævnedeltagelse
  • Medvirker til at øge koncentrationen og dermed indlæringsevnen
  • Indeholder kun naturlige bestanddele

Teknisk beskrivelse:


Fodertilsætningsstoffer pr. kg: Ernæringsmæssige:L.Tryptophan - 3.4.1: 120.000 mg.Vitamin E: 20.000 mg.Vitamin B1: 3.000 mg.Analytiske bestanddele:Råprotein 10.9%.Råfedt 1.9%.Råaske 3.4%.Råfibre 0.6%.Sammensætning:Laktose.Majsstivelse.


Brugsanvisning:


Vejledende fodring pr. hest, 600 kg:50 g (=2 mål) efter behov.Blandes i det øvrige foder. Mængden kan øges eller sænkes efter behov.Heste reagerer individuelt på dette tilskud.Tilladt at anvende til heste i konkurrence.Opbevaring:Opbevares frostfrit, tørt og køligt under tætsluttende låg.


Gennemsnitlig vurdering
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.