« Returner / / / /

Betta Life PharmaPlast Ultimate Topline Equine Supplement, 750 gr

DKK 399,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
0.75 kg (DKK 532,00 / kg)
Spar 150 kr. EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SPRING-HZ
550 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 02.04.2023.
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Vi introducerer et sukkerfrit tilskud der indeholder alle aminosyrer og det komplekse kulhydrat Waxy maize, der er designet til at give energi uden at blive for varm. BettaLife anvender også det patenterede Bipoerine®, der er et unikt muskel- og overlinjetilskud. De har også været de første til at introducere bananpulver i et produkt for øget niveau af kalium efter hård træning. Fremstillet til menneskelige fødevarestandarder, PharmaPlast indeholder ikke sukker. PharmaPlast indeholder alle essentielle aminosyrer og den semi-essentielle amino L-Arginine. PharmaPlast Ultimate Topline har et højere proteinindhold end eksisterende lignende produkter, og indeholder også selen, E-vitamin, DHA og hørfrø (FLAX) for flot pels. Alle BETTALIFE® produkter fremstilles eksklusivt i UK og batchtestes for renhed. Fuldstændig legalt og sikkert at anvende ved alle konkurrencer. Muskelopbyggende tilskud. PharmaPlast Ultimate Topline tilskud er et ekstremt høj specifikationstilskud og det sidste nye i post-træningsrestitution og muskelopbygning. Indeholder alle aminosyrer for optimal muskelopbygning, komplekse kulhydrater til træning og restitution, ekstremt højt niveau af selen, DHA og økologisk hørfrø, der bidrager til at opretholde en sund og blank pels. PharmaPlast er et meget velsmagende pulver der tilsættes foderet. Må kun anvendes til dyr. BETTALIFE® PharmaPlast indeholder ingen forbudte stoffer. PharmaPlast er sikkert og lovligt at anvende ved alle konkurrencer og indeholder ingen forbudte stoffer. BETTALIFE® produkter er udviklet og produceret eksklusivt i UK og batchtestet for renhed.

Teknisk beskrivelse:

Komplet liste over ingredienser baseret på en portion på 50 g: Waxy Maize 15g Spirulina pulver 10g Essentielle aminosyrer 9g (Histidin, Isoleucin, Leucin, Lysin, Methionin, Phenylalanin, Threonin, Tryptophan, Valin) Aminosyrer 1000 mg (Arginin) Økologisk brun hørfrøkagepulver (FLAX) 5000mg DHA (Docosahexaensyre) 5000mg Bananpulver 100% 3750mg Vitamin E Succinat 1200mg Bioperine® 40mg Natriumselenit (Selen) 10mg. Analytiske indholdsstoffer pr. 100g: Protein 39.4g Fedt i alt 6.9g Natrium 0.67g Aske 2.3g Fibre 3.5g Kulhydrater i alt 43,1 g Olie 3.6g Energi 414kcal.

Produkt-ID: 334233

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: