« Returner / / / /

Betta Life PharmaTrac Total Digestive Support Equine Supplement, 1 kg

DKK 399,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
1 kg (DKK 399,00 / kg)
Spar 150 kr. EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SPRING-HZ
550 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 02.04.2023.
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Fordøjelsestilskud. PharmaTRAC Total Digestive Support er det sidste nye fordøjelsestilskud, der kun indeholder førsteklasses aktive ingredienser og nul tilsætningsstoffer. Mangel på appetit Stressede situationer, hvor maksimal støtte kræves Ideelt til heste der skifter foder Er med til at opretholde et sundt fordøjelsessystem Ved lang transport eller længere tids boksro Før anstrengende træning Tynd mave Balance i maven Balance i hestens mave Sund mave hos heste BETTALIFE® produkter er udviklet og produceret eksklusivt i UK og batchtestet for renhed. For det bedste resultat anbefaler vi, at man tilsætter PharmaTRAC i et lille fiberbaseret måltid før træning (maks. 30 minutter før). PharmaTRAC er designet til at understøtte mavens og de indre organers sundhed og det er et velsmagende pulver der tilsættes foderet. Må kun anvendes til dyr. Der er ingen restriktioner for anvendelse af PharmaTRAC Total Digestive Support ved konkurrencer eller lignende. PharmaTRAC er velegnet til heste der oplever: Tynd mave Der taber sig

Teknisk beskrivelse:

Analytiske ingredienser pr. 100 g: Protein 7.7 g, Fedt 4.9 g, Natrium 13.58 g, Fibre 14.3 g, Kulhydrater 16.9 g, Energi 171 kcal.

Produkt-ID: 334237

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: