« Returner / / / /

Blue Hors Blue Hors Muscle Build 7,5 kg

DKK 899,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
7.5 kg (DKK 119,87 / kg)
Spar op til 16% på din ordre
Kopier kode: SAVEMORE
Køb for 350kr +, spar 12%. Køb for 600kr, spar 16%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 26.03.2023.
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Muscle Build er en hurtig og og effektiv behandling, som hjælper med at bygge muskler, baseret på naturlige ingredienser, sojabønner og letoptageligt fedt fra planteolier, Proteinkilden er kun sojabønne, som er langsomt tørret og ved hjælp af varsomme processer, har bevaret det naturlige indhold af olier, fedtsyrer, protein og essentielle amino-syrer så meget som muligt. Produktet indeholder også bær og urter, som støtter opbygning af muskler, indeholder solbær, som er rig på antioxidant vitamin C. Muscle Build er en behandling til heste/ponyer, som har brug for at opbygge muskler, eksempelvis når de skal arbejde hårdere eller skal komme sig efter en periode med sygdom.

Egenskaber:

  • Naturligt supplement til opbygning af muskler
  • Indeholder solbær - rig på antioxidant vitamin C
  • Hurtig og effektiv måde at opbygge musker

Teknisk beskrivelse:

Sammensætning: Vegetarisk fedt - emulgerbart, naturligt protein, solbær, æble, mint. Analyserede bestanddele: Råprotein 16,8% Råfibre 7,8% Råfedt 42,4% Råaske 2,4% Vand 6,8%.

Produkt-ID: 316190

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: