Spar 12% på top 25 bedst sælgende julegaver!
Spar nu

Horze sort og hvid dressurpisk

Produkt-ID: 42130

DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Bedste forsendelsespris
På grund af størrelsen på dette produkt er der et fast fragtgebyr. Kampagner med gratis fragt eller fri fragtgrænse gælder ikke.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze sort og hvid dressurpisk
Beskrivelse

Beskrivelse

Tilgængelig i god længde til arbejdet i folden. Denne pisk har hvidt håndtag, så den er nemmere at finde hvis man taber den på jorden.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Meget praktisk pisk!
5 Likes

Det ser smukt, behageligt og praktisk ud, tåler tunge belastninger, hesten har trådt på, der er ingen skade. Jeg rådgiver!

1 Likes

- føles godt i hånden (smal og let vægt) - Enheden fjedrer lidt, derfor direkte, nøjagtig hjælp mulig - billigt - holder ikke så længe som enheder med fx plet

dressurpisk
1 Likes

Meget behagelig robust pisk, velafbalanceret. Den eneste ulempe er, at der ikke er nogen "knap" på toppen af håndtaget for at forhindre, at den glider ud af hånden, fordi plasten stadig er glat ...

desværre dårligt forarbejdet
0 Likes

desværre opløses enheden efter kort tid af sig selv, så bedre at købe det gode sted ...

Let og glat påklædningsstang
0 Likes

En velafbalanceret dressurstang efter min mening til en god pris! Det ser elegant og ret lys ud, du bliver ikke træt af at holde den. Jeg bruger den til at arbejde mine heste fra jorden med, og så holder jeg stangen vandret, men jeg oplever den stadig ikke tung. Det er vanskeligt at finde stænger, der er så længe som 150 cm, men her har jeg endelig fundet dem og til en pris, der passer til min tegnebog! :-) Jeg købte tre og er meget tilfreds med dem!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.