FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu
-20%

Horze sort og hvid dressurpisk

Produkt-ID: 42130

DKK 79,20
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Bedste forsendelsespris
På grund af størrelsen på dette produkt er der et fast fragtgebyr. Kampagner med gratis fragt eller fri fragtgrænse gælder ikke.
Horze sort og hvid dressurpisk
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze sort og hvid dressurpisk
DKK 79,20
DKK 99,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze sort og hvid dressurpisk
Beskrivelse

Beskrivelse

Tilgængelig i god længde til arbejdet i folden. Denne pisk har hvidt håndtag, så den er nemmere at finde hvis man taber den på jorden.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Bare en god pisk til den pris
0 Likes

Ideelt pris / ydelsesforhold. Hun tog den længste af dem, der var. Jeg kan sige, at denne pisk er meget praktisk, praktisk og holdbar. Det er enkelt og pænt. Bedst egnet som arbejdspisk til hverdagsaktiviteter. Jeg rådgiver alle.

Størrelse: Stor
Dressurgerte
0 Likes

Dej pisk til en god pris. Er god i hånden. Stor værdi for pengene!

dressurpisk
1 Likes

Meget behagelig robust pisk, velafbalanceret. Den eneste ulempe er, at der ikke er nogen "knap" på toppen af håndtaget for at forhindre, at den glider ud af hånden, fordi plasten stadig er glat ...

Størrelse: Normal
Let og glat påklædningsstang
0 Likes

En velafbalanceret dressurstang efter min mening til en god pris! Det ser elegant og ret lys ud, du bliver ikke træt af at holde den. Jeg bruger den til at arbejde mine heste fra jorden med, og så holder jeg stangen vandret, men jeg oplever den stadig ikke tung. Det er vanskeligt at finde stænger, der er så længe som 150 cm, men her har jeg endelig fundet dem og til en pris, der passer til min tegnebog! :-) Jeg købte tre og er meget tilfreds med dem!

Størrelse: Normal
Meget praktisk pisk!
5 Likes

Det ser smukt, behageligt og praktisk ud, tåler tunge belastninger, hesten har trådt på, der er ingen skade. Jeg rådgiver!

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.