Cavalor Electrolyte Balance, 5 kg

DKK 799,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
5 kg (DKK 159,80 / kg)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
20% EKSTRA rabat på mærket Horze
Kopier kode: SUMMERTIME
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 11.08.2022. Ikke gyldig for mærkene Back on Track, Schockemöhle, Tonics, Weatherbeeta.
One size
Partnerprodukt
Forvent 7 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Smagsfuldt pulver med elektrolytter og letoptagelige vitaminer som har en positiv effekt på restitueringsevnen

Brug

Når hesten sveder, taber den store mængder elektrolytter og mineraler som er nødvendige for normal funktion af kroppen. Da hestens sved er hypertont, er mangel på elektrolytter og vand en større årsag til udmattelse i udholdenhedsdiscipliner. Som en konsekvens af elektrolyttab kan hesten udvise nedsat form og dårligere præstation. Gendannelse af normal mineral/elektrolyt/vitamin balance tager tid og hvis tabet af elektrolytter på grund af stort svedtab er væsentligt, skal tabet kompenseres. Når man bruger Cavalor Electrolyte Balance efter en situation som involverer tab af elektrolytter (varme, transport, anstrengelse) vil hesten forblive fit i længere tid, restituere hurtigere og lettere udholde perioder med hård træning, konkurrence eller transport.

Produktets sammensætning og sikkerhed

Cavalor Electrolyte Balance er et kosttilskud som supplerer disse mangler. Det indeholder et antal essentielle elektrolytter (inklusive natrium, kalium, klorid, magnesium og calcium) såvel som nogle vigtige B-vitaminer. Andre ingredienser inkluderer essentielle aminosyrer og sukre (dextrose), som giver energi og fremmer absorptionen af elektrolytter.

Dosering

45 gram blandes i foderet eller opløses i drikkevandet per dyr per dag. Anbefalet brug: lige efter svedtabet.Giv altid ubegrænset adgang til frisk drikkevand.Maksimal dosis: 100 g per dyr per dag.

Tip: Giv din hest 45 g Cavalor Electrolyte Balance og 500 g ekstruderet foder med 100 g dextrose indenfor 30 minutter efter hård træning for optimal restituering og for at have en fit hest den følgende dag.

Pakning

Spand med 5 kg

FAQ

Er der forskel på flydende elektrolyttilskud og elektrolyttilskud i pulverform?

Nej, men det kan være mere praktisk at vælge et flydende tilskud frem for et i pulverform.

Hvorfor skal jeg vælge en elektrolytblanding frem for en normal saltblok?

En balanceret elektrolytblanding indeholder en vifte af elektrolytter og næringsstoffer som kompenserer for elektrolyttab under hård træning. En normal saltblok erstatter kun tabet af natrium og klorid.

Skal jeg bruge elektrolytter før eller efter træning?

I modsætning til mange næringsstoffer har kroppen ingen lagre af vand og elektrolytter ud over hvad der befinder sig i mave-tarmkanalen. Overskydende elektrolytter udskilles i urinen. Man kan ikke give elektrolytter inden konkurrencen. Man er nødt til at give elektrolytter efter hesten har været fysisk aktiv. Man kan dog forhindre mangler ved at erstatte dem der mistes (under og efter træning). Der er altså ikke nogen fordele ved at give elektrolyttilskud op til konkurrencer, men det kan måske hjælpe at give elektrolytter få timer inden.

Produkt-ID: 25425

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: