Equisport elektrolytopløsning, 5 L

DKK 349,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
5 l (DKK 69,80 / l)
Spar 15% EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SUMMER-SALE
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 04.07.2022. Ikke gyldig for mærkene Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta.
One size
Partnerprodukt
Forvent 4 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Elektrolytrestituering.


Bruges til kompensation af elektrolyttab hos heste og som en supplerende kilde til næringsstoffer som er nødvendige til understøttelse af restituering efter løb, hård træning, rejser, distance, foling etc.Egenskaber:I perioder med træning, præstationer og høje temperaturer, mister heste store mængder elektrolytter gennem sved.Fordi nogle elektrolytter, fx kalium og natrium, optræder i små mængder i basisfoder, er det vigtigt at sørge for en saltsten som hesten frit kan bruge. Under forhold som disse har hesten behov for yderligere elektrolytter som tilføjes gennem det daglige foder. EQUISPORT ELECTROLYTE lever et balanceret, let optageligt tilskud af de vigtigste elektrolytter i koncentreret og meget velsmagende flydende form.Tilføjelse af glycin giver en bedre optagelse af elektrolytsalte.


Teknisk beskrivelse:


Analyse per liter:Natrium (klorid) 200 gDextrose 100 gKalium (klorid) 35 gCalcium (klorid) 11 gMagnesium (klorid) 6 gGlycin 2,5 gZink (klorid) 2,5 gMangan (klorid) 1,3 gKobber (klorid) 0,6 gKobolt (klorid) 0,09 g IngredienserVand, dextrose, mineraler, glycin, arnica, æblesmag.


Produkt-ID: 302324

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: