Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder
-10%

HorseMaster Equisport elektrolytopløsning, 5 L

Produkt-ID: 302324

DKK 377,10
DKK 419,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
HorseMaster Equisport elektrolytopløsning, 5 L
DKK 377,10
DKK 419,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
HorseMaster Equisport elektrolytopløsning, 5 L
Beskrivelse

Beskrivelse

Elektrolytrestituering.


Bruges til kompensation af elektrolyttab hos heste og som en supplerende kilde til næringsstoffer som er nødvendige til understøttelse af restituering efter løb, hård træning, rejser, distance, foling etc.Egenskaber:I perioder med træning, præstationer og høje temperaturer, mister heste store mængder elektrolytter gennem sved.Fordi nogle elektrolytter, fx kalium og natrium, optræder i små mængder i basisfoder, er det vigtigt at sørge for en saltsten som hesten frit kan bruge. Under forhold som disse har hesten behov for yderligere elektrolytter som tilføjes gennem det daglige foder. EQUISPORT ELECTROLYTE lever et balanceret, let optageligt tilskud af de vigtigste elektrolytter i koncentreret og meget velsmagende flydende form.Tilføjelse af glycin giver en bedre optagelse af elektrolytsalte.


Teknisk beskrivelse:


Analyse per liter:Natrium (klorid) 200 gDextrose 100 gKalium (klorid) 35 gCalcium (klorid) 11 gMagnesium (klorid) 6 gGlycin 2,5 gZink (klorid) 2,5 gMangan (klorid) 1,3 gKobber (klorid) 0,6 gKobolt (klorid) 0,09 g IngredienserVand, dextrose, mineraler, glycin, arnica, æblesmag.


Gennemsnitlig vurdering
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.