« Tilbage / Hest / Foderbøtter og -krybber / Tilskud / Tilskud til nervøsitet

Global Herbs Global Herbs SuperCalm, 500 g.

DKK 179,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
0.5 kg (DKK 358,00 / kg)
75 kr GAVE - Til dine juleindkøb
Kopier kode: XMAS
600 DKK er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 17.12.2023.
Farve: Ikke specificeret
Ikke specificeret Global Herbs SuperCalm, 500 g.
One size
Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Forlænget returret indtil 31.01.2024

Beskrivelse

SuperCalm giver en afslappet og let hest, samt næring til en god form og et stærkt immunforsvar. Det er nok det mest effektive tilskud i sin klasse og det fungerer med at udnytte effektive tropiske urter. Det indeholder også magnesium og kalium der er med til at opretholde den korrekte mineralbalance og virker hurtigt inden for 2-3 dage. Til nervøsitet af enhver art. SuperCalm er ideelt til konkurrenceheste og kan hjælpe ved træning og forberedelse, til heste der skal vænnes til nye omgivelser, ved rejser og stressede situationer, til overaktive heste, og til at opretholde god adfærd. SuperCalm kan anvendes i kombination med FriskyMare i bedækningssæsonen om nødvendigt.

Teknisk beskrivelse:

Sammensætning: Hellig basilikum, vinterkirsebær, amla, mango, magnesiumglycinat, urteekstrakter (hellig basilikum, vinterkirsebær, amla, mango), calciumcarbonat.

Produkt-ID: 321514

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: