FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg

Produkt-ID: 25417

DKK 629,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg
DKK 629,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze staldspand m/låg.
DKK 59,00
Cavalor Hoof Aid Special, 5 kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Stimulerer hovvæksten og og forbedrer hovenes kvalitet.

Brug

Cavalor Hoof Aid Special er et tilskud som er udviklet til at forbedre hovkvaliteten. Da nogle heste har meget dårlig hovkvalitet, behøver de meget mere end blot en mikstur med nogle vitaminer såsom biotin. Til disse heste har Cavalor udviklet en speciel kvalitetsmikstur som gendanner hovkvaliteten.Cavalor Hoof Aid Special anvendes af professionelle og specialister i kampen mod skøre og forrevne hove, separeret hovvæg, stagnerende hovvækst og dårlig hovkvalitet.

Produktets sammensætning og sikkerhed

Cavalor Hoof Aid Special indeholder biotin og MSM. MSM er en let biotilgængelig kilde til svovl. Svovl er en essentiel ingrediens i keratin, en vigtig del af hovvæggen. Cavalor Hoof Aid Special indeholder også vitamin A, D3, B2, B3, C; cholin; calcium og fosfor; keleret kobber og zink. Yderligere, indeholder Cavalor Hoof Aid Special aminosyrer som er vigtige for hovvækst og hovkvalitet. Cavalor Hoof Aid Special blev udviklet specielt til at indeholde substanser som positivt påvirker fordøjelsen og modstandskraft og smidighed af bindevævet.

Dosering

Cavalor Hoof Aid Special gives som supplement til den normale ration: 50-150 g/dag. Fortsæt supplementet i mindst 1,5 måneder.

Pakning

Spand 5 kg

FAQ

Hvad er den ekstra fordel ved MSM i Cavalor Hoof Aid Special?

Hovvæggen indeholder relativt store mængde keratin. Svovl er et essentielt element i keratin. MSM er en god kilde til svovl.

Hvorfor er der mere biotin i Cavalor Hoof Aid end i Cavalor Hoof Aid Special?

Den daglige mængde af biotin er nøjagtig den samme i begge produkter. Den daglige dosis af Cavalor Hoof Aid er 30 g per dag (idet biotinkoncentrationen er meget højere) og 135 g per dag for Cavalor Hoof Aid Special.

Hvor længe skal jeg give Cavalor Hoof Aid Special før jeg ser resultater?

Hovvækst er en langsom proces. Resultaterne vil derfor blive synlige efter omkring 6 uger. Det er stærkt anbefalet at give Cavalor Hoof Aid Special i 3-6 måneder. I svære tilfælde kan fortsat administration være nødvendig.

Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Hof
0 Likes

Et virkelig produkt af høj kvalitet, og ponyen kan lide at spise det, duften er himmelsk vidunderlig.

Pop produkt
1 Likes

Fantastisk produkt. Hesten reagerede på lugt og ville ikke spise maden, men efter et par dage spiste hun og bemærkede stor forbedring i mandens vækst og hovkvalitet blev meget god, men man skal have tålmodighed for resultatet kom først efter 6 måneder, men så måtte jeg skære manen 6-7 cm hver anden måned

0 Likes

6 ud af 6 heste i stalden nægtede at spise deres mad med dette ind, det har en stærk syntetisk lugt, og endda to af dem, der er ekstremt fødevarevrakkede, bare snoede deres læber og nægtede at smage .. Shettisen tog en smag og stod derefter og "spytte" .. Når 100% af hestene i stallen nægter at nærme sig deres foder, er der noget galt med lugten derpå ... Kan ikke sige noget om kvalitet, eller om det fungerer, da vi ikke får dem til at spise ..

Sheila Ellis
0 Likes

Since I started feeding Cavalor, I have taken a second off my time and am improving with every run. My horses are in great shape and have shiny coats and good feet.

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.