Cavalor Resist, 2 kg

DKK 1.390,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
2 kg (DKK 695,00 / kg)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Partnerprodukt
Forvent 4 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Cavalor Resist + Vit C er designet til at støtte din hests immunsystem. Det er nyttigt i sæsonen for pelsskifte og til nyligt importerede heste. Det kan også bruges til at beskytte mod hudirritation når man tager til varmere eller sandfyldte miljøer.

Brug

Jo mere en hest udsættes for stress gennem konkurrencesæsonen (fx hyppig transport og ophold i fremmede omgivelser), jo mere nedsættes dens modstandskraft. Dette gælder særligt heste indenfor shows, springning, galop og udholdenhed. Disse heste har en højere risiko for infektioner, fordi de har mere kontakt med mange andre heste i forskellige miljøer og eksponeres derfor for mange forskellige bakterier og vira. Dette kan medføre hurtig spredning af vira. For at kunne bekæmpe og overvinde infektionen, har hesten brug for at opbygge sin immunitet mod ukendte bakterier og vira.

Konsistent træning, god tilvænning og tid til akklimatisering, kan hjælpe en hest med at opretholde immunitet på det nødvendige niveau. En meget vigtig faktor er et forsvarligt foderprogram. Dette inkluderer stoffer som optimerer indtaget og forstærker metabolismen, for at sikre tilgængelighed af den næring som er nødvendig til opbygning af immunsystemet, bekæmpelse af infektion og hæmning af allergiske reaktioner.

Produktets sammensætning og sikkerhed

Cavalor Resist, et foderstof til ernæringsmæssig restituering og bedring, bruges udbredt af professionelle ryttere og stalde. Det kombinerer specifikke næringsstoffer i førsteklasses biologiske sammensætninger som hestekroppen trænger, til at kunne opbygge og opretholde tilstrækkelig immunitet. Optimal immunitet er det bedste forsvar mod virale infektioner. Heste med et stærkt immunforsvar er mindre udsatte for skader. Cavalor Resist kan også gives som ernæringsstøtte i restitueringsperioder.

Cavalor Resist indeholder fedtsyrer, høje niveauer af vitamin C, ekstra vitaminer, urter og nukleotider. Cavalor Resist er beriget med valleprotein, en forbindelse med immunstimulerende egenskaber.

Dosering

Gives indtil fuld restitution er opnået, men i mindst 4 uger.

Konkurrenceheste: 30-50 gram per dyr per dag (= 2-3 poser af 17 gram)

Ponyer og rehabiliterende heste: 25 gram per dyr per dag (=2 poser af 17 gram)

Maksimal dosis per dyr per dag: 102 gram (= 6 poser)

Pakning

Spand med 2 kg

FAQ

Hvornår skal jeg bruge Cavalor Resist og hvor længe?

En konkurrencehests immunitet kan blive nedsat af flere årsager (transport, kontakt med fremmede heste, stress). Cavalor Resist er det ideelle ernæringsværktøj til at hjælpe hesten med at klare miljøfaktorer som påvirker dens immunitet.

Hvornår skal jeg begynde at give Cavalor Resist hvis min hest skal ud at rejse?

Vi anbefaler at man begynder at give Cavalor Resist mindst 6 til 10 dage inden transporten.

Produkt-ID: 25460

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: