Hilton Herbs Herb Power, 1 kg.

DKK 269,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
1 kg (DKK 269,00 / kg)
One size
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
30 Dages Retur

Beskrivelse

Tilskud til heste og ponyer hele året.


Hilton Herbs Herb Power er et fremragende dagligt urtetilskud til hesten. Det indeholder tang, nælde, morgenfrue, cleavers og seks andre af naturens mest effektive planter. Nøje sammensat i et urtemiks. Er med til at opretholde optimal sundhed hos hesten eller ponyen hele året. Brug Herb Power som dagligt tilskud for at sikre, at hesten får det bedste naturen har at tilbyde.


Teknisk beskrivelse:


Ingredienser:
Morgenfrueblomster, nældeblade, cleaverurt, marietidselfrø, mjødurt, hybenskaller, G11 spearminturt, mælkebøtteblade, burrerod, tang.


Brugsanvisning:


Anvendelse:
Hilton Herbs Herb Power bør tilsættes i det daglige foder, hvis det er muligt at opdele den påkrævede mængde på to fodninger.
Op til 127 cm: 1 ske dagligt.
127 - 147 cm: 2 skeer dagligt.
148 - 157 cm: 3 skeer dagligt.
158 - 167 cm: 4 skeer dagligt.
168+: 4 til 5 skeer dagligt.
Mængden af urter man giver afhænger normalt af højden på hesten, med forbehold for type. Mængden af urter tilsat hestens eller ponyens foder kan øges eller mindskes lidt, afhængigt af omstændighederne. Meget ofte kan en lav vedligeholdelsesdosis være tilstrækkelig for en hest eller pony, der skal have urter i længere tid. Husk, at som med mennesker, er alle heste og ponyer er individuelle.


Produkt-ID: 303773

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: