PharmaQuin Joint Complete HA Equine 1Kg

DKK 699,00
Prisen er inkl. moms
1 kg (DKK 699,00 / kg)
15% EKSTRA rabat på din ordre
Kopier kode: WEEKEND15
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 31.01.2022.
Størrelsesguide
Leveringsalternativer
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Det rækker til op til 100 dages vedligeholdelse til en hest på 600 kg.


Egenskaber:


  • Den mest almindelige årsag til problemer hos heste, er ifølge dyrlæger og hestespecialister, ubehag i leddene
  • Desværre kan heste i alle aldre lide af ledproblemer
  • Mange faktorer såsom motion og skader, kan også føre til et brud i den naturlige regenereringsproces
  • Specialisering i en bestemt disciplin, kræver brug af de samme muskler og led gentagne gange, hvilket kan forårsage skader der overgår den naturlige reparation, sammenligneligt med overbelastningsskader hos mennesker

Teknisk beskrivelse:


Glucosamin: Glucosamin er uden sammenligning den mest studerede ingrediens, når det kommer til pleje af led, og undersøgelser tyder på at resultaterne er overlegne, når det kombineres med chondroitin. PharmaQuin indeholder ikke bare det kendte Glucosamin HCl, men også N-acetyl-D-glucosamin, som har beroligende egenskaber, der er afgørende for leddenes sundhed. Methylsulfonylmethan: MSM er en naturlig form for biotilgængeligt svovl, afgørende for sundhed og elasticitet af sener, ledbånd og muskler. Svovlet i MSM er nødvendigt for den tilstrækkelige reparation og vedligeholdelse af kollagen, som den, der findes i bindevævet i sunde led. Det hjælper også til at opretholde det naturlige stofskifte. Chondroitinsulfat: Chondroitin er en naturlig kilde til essentielle aminosyrer, som kroppen har brug for til brusk syntese og til at hæmme de enzymer, der ødelægger brusk molekyler og dermed fremmer cellulær næring. Dette fremmer dannelsen ledvæske, og gendanner bruskens elasticitet. Ved at gend.


Brugsanvisning:


En måneds loading periode foreslås, efterfulgt af en kontinuerlig vedligeholdelses dosis derefter. Se vejledning til heste vægt og foreslåede dosis: Loading (dagligt) - Vedligeholdelse (dagligt) 600kg+ - 30g (2x level scoop) - 15g (1 x level scoop) 400-600kg - 20g (1 scoop med top på) - 10 g (2/3 scoop) Op til 400 kg - 15g (1 level scoop) - 7,5 g (1/2 scoop).


Produkt-ID: 313214

Læs anmeldelser:

BETTA Life PharmaQuin Joint Complete HA Equine 1Kg