PharmaQuin Joint Complete HA Equine 1Kg

DKK 699,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
1 kg (DKK 699,00 / kg)
Op til 20 % rabat på din bestilling
Kopier kode: SAVEMORE
Køb for 350kr +, spar 15%. Køb for 600kr, spar 20%. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du får rabat på en bestilling (fx 50kr. rabatkupon), fordeles rabatten på de enkelte produkter i din bestilling. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 27.06.2022. Ikke gyldig for mærkene Bucas, Uvex, Pikeur, Karlslund.
One size
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Glucosamin: Glucosamin er uden sammenligning den mest studerede ingrediens, når det kommer til pleje af led, og undersøgelser tyder på at resultaterne er overlegne, når det kombineres med chondroitin. PharmaQuin indeholder ikke bare det kendte Glucosamin HCl, men også N-acetyl-D-glucosamin, som har beroligende egenskaber, der er afgørende for leddenes sundhed. Methylsulfonylmethan: MSM er en naturlig form for biotilgængeligt svovl, afgørende for sundhed og elasticitet af sener, ledbånd og muskler. Svovlet i MSM er nødvendigt for den tilstrækkelige reparation og vedligeholdelse af kollagen, som den, der findes i bindevævet i sunde led. Det hjælper også til at opretholde det naturlige stofskifte. Chondroitinsulfat: Chondroitin er en naturlig kilde til essentielle aminosyrer, som kroppen har brug for til brusk syntese og til at hæmme de enzymer, der ødelægger brusk molekyler og dermed fremmer cellulær næring. Dette fremmer dannelsen ledvæske, og gendanner bruskens elasticitet. Ved at gend.


Egenskaber:


  • Den mest almindelige årsag til problemer hos heste, er ifølge dyrlæger og hestespecialister, ubehag i leddene
  • Desværre kan heste i alle aldre lide af ledproblemer
  • Mange faktorer såsom motion og skader, kan også føre til et brud i den naturlige regenereringsproces
  • Specialisering i en bestemt disciplin, kræver brug af de samme muskler og led gentagne gange, hvilket kan forårsage skader der overgår den naturlige reparation, sammenligneligt med overbelastningsskader hos mennesker

Teknisk beskrivelse:


Sammensætning: Sammensætning: 40% MSM, 36,67% Glucosamin HCl, 16% Chondroitinsulfat, 3,33% N-Acetyl-D-Glucosamin, 1,67% C-vitamin, 1,33% Magnesium, Zink, Kobber, Bioperine®, 1% Hyaluronsyre.


Brugsanvisning:


Der foreslås en månedlig indgiftsperiode, efterfulgt af en kontinuerlig vedligeholdelsesportion derefter. Se vejledningen for hestevægt og anbefalet portion:Indlæsning (dagligt) - Vedligeholdelse (dagligt)600kg+ - 30g (2x level scoop) - 15g (1 x level scoop)400-600kg - 20g (1 heaped scoop) - 10g (2/3 scoop)Op til 400kg - 15g (1 level scoop) - 7,5g (1/2 scoop).


Produkt-ID: 313214

Læs anmeldelser: