« Tilbage / Mærker / Pavo

Pavo Pavo NervControl Refill, 3kg

RRP: -7% Rabat
DKK 399,00
RRP: DKK 429,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
3 kg (DKK 133,00 / kg)
75 kr GAVE - Til dine juleindkøb
Kopier kode: XMAS
600 DKK er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 17.12.2023.
Farve: NDB
NDB Pavo NervControl Refill, 3kg
One size

Bestil nu og nyd godt af de mange fordele:Forlænget returret indtil 06.01.2024

Gratis forsendelse fra 99€

Horze logo
Levering af Horze
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Udvidet ret til hjemrejse

Beskrivelse

For calmness in sensitive and nervous horses

Bliver din hest hurtigt forskrækket og nervøs? Pavo NervControl er et dopingfrit produkt som stimulere ro på en naturlig måde. Ved at støtte signal-transmissionen fra nerverne, reduceres spændinger nemmere. B12 Vitamin spiller en rolle i nervesignalerne og er produceret af tarmbakterier som skal bruge kobolt til dette formål. For ro til nervøse heste Essentielle aminosyrer som tryptophan og threonine er nødvendige for produktion af hormonet serotonin og melanin som har en beroligende og angst nedsættende effekt i hjernen. Selen er tilført og indholdet af magnesium er øget. For optimal optag og smag er tre former for magnesium brugt. Menneskelige studier i magnesium og selen viser de substanser har en angstnedsættende effekt. Pavo NervControl indeholder ikke hvede, så er derfor velegnet til heste der er sensitive overfor gluten. Pavo NervControl er tilgængelig i 3 kg spand med genoplukkeligt låg.

Egenskaber:

  • For at øge roen hos nervøse heste
  • Hjælpe med at reducere spændinger i kroppen hurtigere
  • For bedre kontrol i stressfulde situationer
  • Indeholder organisk bundne magnesium, L-tryptophan og threonin
  • Doping-fri og med en naturlig effekt
  • Til sensitive og nervøse heste

Teknisk beskrivelse:

Grundstof: Lucerne / Rugstrømel / Magnesiumphosphat / Magnesiumfumarat / Calbiumcarbonat / Sojaolie / Dextrose. Analytiske bestanddele:. Fosfor 2.35 % Kalcium 2.25 % Magnesium 4 % Natrium 0.35 % Råaske 22.5 % Råfedt 4.5 % Råfibre 12 % Råprotein 14 % Stivelse 9 % Sukker 2.6 %. Tilsætningsstoffer pr. kg: B1-vitamin 180 mg B6-vitamin 120 mg C-vitamin 10.000 mg E2-vitamin 2,205 IE Ascorbylpalmitat 23 mg DL-Methionin 50 mg L-Tryptofaan 40 mg Selen (3b801) 6 mg.

Produkt-ID: 342663

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: