JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Cavallo Junior XL

Produkt-ID: 39122

DKK 2.279,00
(Prisen er inkl. moms)
Cavallo Junior XL
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Cavallo Junior XL
DKK 2.279,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Cavallo Junior XL
Beskrivelse

Beskrivelse

En støvle som er designet specielt til børn og teenagere. Lynlås i fuld længde og cross-stretch elastik på indersiden giver fleksibilitet og bevægelsesfrihed til benet. Støvlernes såler er fleksible, stødabsorberende og garanteret skridsikre. En løs indersål medfølger til tilpasning af størrelse. Denne vare fås også i XL-størrelser (str. 39-41, prod. nr. 174500). Ikke tilgængelig i specialmål. Overlæder: nappalæder. Farver: 07 schwarz


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Fantastiske støvler
0 Likes

Har denne boot i næsten 8 måneder, så desværre ikke så længe. Jeg er meget tilfreds. Indrejsen var ikke så smertefuld som forventet. Nu er bagagerummet en drøm. Ligesom mine fødder vil vokse, er det godt, at støvlerne ikke er så dyre. (For læderstøvler) Et andet punkt, som ikke bør overses, er, at støvlerne findes i mange "størrelsesvarianter". Jeg har altid problemer med at finde godt passende støvler. (Kalven er for tynd, benet for langt). Da en målrettet måling er ret dyr, er det ude af spørgsmålet i øjeblikket. Støvlerne passer, men fordi der er et meget stort udvalg af bredde, højde og selvfølgelig skostørrelsen. (Eks .: 33, h: 49, skostørrelse: 39)

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.