Spar 15% på alle reflekser!
Spar nu

Horze Rover ridestøvler i syntetisk lær

Produkt-ID: 39019

DKK 789,00
(Prisen er inkl. moms)

Skynd dig! Det her produkt bliver solgt hurtigt!

Horze Rover ridestøvler i syntetisk lær
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Rover ridestøvler i syntetisk lær
DKK 789,00
Horze Rover ridestøvler i syntetisk lær
Beskrivelse

Beskrivelse

Vælg disse praktiske ridestøvler med læderlook til en overkommelig pris.


Støvler af syntetisk læder som disse har masser af stretch og er hurtige at gå til, da de ikke er lige så stive som andre ikke-læder støvler. Støvlerne er til budgetpris men føles som ægte læder, og med flotte Spirit logo-detaljer og en blød gummisål har de rigeligt med detaljer. Foden med snører, lynlåsen bagpå og den ruskindsagtige inderside af benet er forstærket med elastik, for at give endnu mere fleksibilitet.


Egenskaber:


  • Lange læderlignende ridestøvler
  • Spirit-logo på ydersiden af skaftets top
  • Ruskindsagtig inderside for komfort
  • Praktisk lynlås bagpå
  • Elastiske snører på foden
  • Fås i normal eller bred udgave

Teknisk beskrivelse:


Materiale: Syntetisk læder.


Vaskeanvisning:


Tørres af med en ren, fugtig svamp efter brug for at fjerne sved og snavs. Aftørres med et blødt, rent håndklæde. Poleres med støvleplejeprodukter efter behov.


Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

God værdi
13 Likes

Elsker disse støvler, de er meget smarte og ekstremt bløde, de kommer lidt for højt på mig (5ft 4), men fordi der så smidig kan jeg slippe af med det. Skynd dig ikke med at blive bred, jeg har lidt større kalve og bestilte den brede, men fordi der er dejlig og smidig fornemmelse, ville den almindelige have været okay.

Top til syntetisk!
13 Likes

Jeg kan virkelig godt lide disse støvler, jeg var alligevel tilbageholdende med at købe i starten, fordi de ikke er læder, men de er meget gode

du vil ikke fortryde) fremragende støvler
8 Likes

Fantastiske støvler !!! Ikke nok med det, de ser bare fantastiske ud på foden, så de er også utroligt behagelige at køre i. Generelt er jeg meget tilfreds med købet) og kvaliteten af Horze-produkter har aldrig rejst min tvivl)

Blød
8 Likes

Bedste tidestøve jeg har købt før havde jeg cavallo til 3000 og de var så hårde og Stive det hjorde ondt heldigvis er de her rare

Eloise
7 Likes

Støvlerne er så behagelige og understøttende omkring anklen, pasformen som beskrevet, de er meget stramme og længe til at starte med, men løsnes let efter en tur på grund af deres materiale. Så behagelige som korte støvler og chaps, men meget mere stilfulde, kan ikke forkaste dem eller den service, jeg har modtaget

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.