Spar 15% på alle varer fra Horze
Shop nu
Supertilbud
%

Lange damestøvler i gedeskind

Produkt-ID: CP3904

DKK 449,00
DKK 749,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Lange damestøvler i gedeskind
Beskrivelse

Beskrivelse

Rid med komfort i et par af disse kvalitetsstøvler i gedeskind. Indersiden har læderfor der giver en ekstra blød pasform. Det klassiske bløde læder og snører gør disse lange støvler til gode hverdagsridestøvler.


Egenskaber:


  • Lange damestøvler i gedeskind
  • Meget for pengene
  • Sporeholdere
  • YKK-lynlås
  • Eco-rider sål
  • Elastiksnører
  • Fås i normal bredde

Teknisk beskrivelse:


100 % gedeskind.


Vaskeanvisning:


Rengøres med fugtig klud. Påfør læderrens jævnligt for at opretholde glansen.


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Collette Field støvler
4 Likes

En anden behagelig overraskelse ved et Horze-køb! Disse støvler er forbløffende kvalitet til prisen. Super behageligt, flot blødt læder. De vil være super enkle at bryde ind og passe usædvanligt godt til fra hyldestøvlerne.

imponere
3 Likes

Jeg har altid på sig støvler, jeg ville have på støvler, og jeg ledte efter læder (for at vedligeholde benet), jeg skar ekstremt dårligt på niveau med benene, hvis jeg skulle definere mig selv, ville jeg sige, at jeg laver en kalvestørrelse M, en fod i størrelse 37 og en højde mellem ankelen og bunden af mit korte knæ. Efter at have prøvet det til fods for at se, om størrelsen passer mig og godt, kan jeg fortælle dig, at de er komfortable (til lædersko), meget smukke og meget godt færdige. Det forbliver mere end at teste dem.

perfekt
1 Likes

Meget smuk, meget fleksibel, de er hurtigt på benet og foden. Lavet meget elegant og giver et meget godt greb og position i benet. Jeg beklager ikke mit køb :)

Høje støvler
1 Likes

Dette er de mest komfortable støvler, jeg nogensinde har sat på. Ingen pause i periode.

Elske disse støvler!
1 Likes

Jeg blev glædeligt overrasket, da jeg modtog disse. Jeg har aldrig købt hos Horze før og var ikke sikker på, hvad jeg kunne forvente, men jeg er meget tilfreds med disse støvler, især i betragtning af prispunktet. De passer vidunderligt og brød ind inden for en dag - ingen blemmer eller gnider! Jeg bruger dem til mine showstøvler og rengør dem efter hver tur, og er sikker på, at de vil vare.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.