Spar 110 kr. på din næste ordre over 500 kr. *
Brug koden: XMAS
Spar nu
Kopieret til udklipsholder

Zandona Shield evo x6 equitation, højde cm 158/167

Produkt-ID: 37061

DKK 949,00
(Prisen er inkl. moms)
Zandona Shield evo x6 equitation, højde cm 158/167
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Zandona Shield evo x6 equitation, højde cm 158/167
DKK 949,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Zandona Shield evo x6 equitation, højde cm 158/167
Beskrivelse

Beskrivelse

Introduktion: Shield Evo Equitation rygbeskyttere er blevet vist at beskytte rygsøjlen under kollisioner samtidig med at give god lændestøtte.

Princippet i beskyttelsen

Slaget bliver primært fordelt af plastikpladen således at mest muligt af det stødabsorberende område involveres i den absorberende fase med det samme (på den måde bliver tykkelsen af beskytteren optimeret). Den resterende kraft som forlader stødabsorberingen bliver derefter yderligere dæmpet af støttelaget (der også tjener som et meget åndbart materiale ved kontakt med hud).

Rygbeskytterens plader

Deres hovedformål er at beskytte mod gennemboring og indtrængen. Pladerne er af TTP som er splintfrit i tilfælde af slag. Antallet af plader (rygbeskytterens længde) skal vælges i forhold til brugerens højde.

Rygbeskytterens struktur

Pladerne er sat sammen med et wire-system som sørger for at slaget fordeles over hele beskyttelsesoverfladen. Strukturen under pladerne (ESACOMP) er et system af sekskantede celler som garanterer et højt niveau af stødabsorption. Det sammensatte materiale af P.E. + stof, som støtter det beskyttende system, er blødt, åndende og antibakterielt. Taljelukningen har et dobbelt elastisk reguleringssystem som er komfortabelt og fremragende mod rygsmerter. Rygbeskytteren følger rygradens naturlige bevægelser og giver excellent beskyttelse.

Tekniske specifikationer

  • Kontaktlaget er fremstillet af S.R.T. (Sweat Removing Textile - et meget transpirerende 3D-tekstil som transporterer sveden ud til ydersiden);
  • Perforerede plastikplader for at øge ventilationen;
  • ESACOMP (Esagonal Compound) indvendigt;
  • CE godkendt EN1621-2, Niv.1;
  • Konstruering og fremstilling: FREMSTILLET I ITALIEN.

XS = 70-77 cmS = 78-85 cmM = 86-93 cmL = 94-101 cmXL = 102-114 cm

Gennemsnitlig vurdering
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.