JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu
-30%

Horze sikkerhedsvest, unisex

Produkt-ID: 37033

DKK 693,00
DKK 990,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Horze sikkerhedsvest, unisex
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Horze sikkerhedsvest, unisex
DKK 693,00
DKK 990,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze sikkerhedsvest, unisex
Beskrivelse

Beskrivelse

Let og komfortabel sikkerhedsvest, med nyt frisk look med reflekterende piping med skum som former sig efter kroppen når det udsættes for kropsvarme. Velcrolukning ved skuldre og hofter. Aftageligt overtræk. Beta niveau 3 standard og EN-13158 godkendt.


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Meget god, solid
0 Likes

Denne vest er meget god, lidt for stor, men det betyder ikke noget, fordi den stadig vil være om et par år. Jeg er ikke faldet endnu, men jeg skriver virkelig hårdt på ryggen med og jeg føler absolut intet! Jeg råder dig til at købe det. Og derudover er det ikke et spørgsmål, der er hårdt.

Størrelse: Normal
Beskyttelsesvest ...
0 Likes

denne beskyttende vest er meget god, den beskytter rygsøjlen og ryggen for ikke længe siden jeg falder fra en hest på 1m75, som er meget høj, og jeg falder på ryggen og han meget godt beskyttet. I dag er jeg ingen skade, intet !! TAKK BESKYTTENDE VEST. Køb det - det er bare fantastisk.

Størrelse: Lille
Sikkerhedsvest unisex
0 Likes

Stilfuld i udseende, selvom det er en sikkerhedsvest. Hyggeligt og godt passende, når du køber den rigtige størrelse (det er vigtigt at se på dimensionerne på vesten). Det eneste minus er, at voksen S-størrelse er den mindste størrelse for en voksen, og der er ingen xs-størrelse tilgængelig! Velcro-fastgørelsen giver dig dog mulighed for at sidde godt.

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.