Spar 10% på hele din næste ordre over 800 kr!*
Få koden

Horze knopsporer

Produkt-ID: 39705

DKK 79,00
(Prisen er inkl. moms)
Størrelsesguide
Leveringsklar
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze knopsporer
Beskrivelse

Beskrivelse

Klassiske knopsporer som er ideelle til alle discipliner.


Gode, blide sporer til begyndere eller erfarne ryttere. Disse traditionelle sporer giver et tilpas skub til de fleste heste og ponyer. Den klassiske knop giver lidt opmuntring når det er nødvendigt.


Egenskaber:


  • Rustfrit stål
  • Afrundet dorn
  • Nylonremme inkluderet

Teknisk beskrivelse:


C = børnemodel, L = damemodel, M = herremodel.


Vaskeanvisning:


Efter hver ridetur, fugt en ren svamp og vrid omhyggeligt. Tør dem af for at fjerne snavs. Tør med et rent håndklæde.


Gennemsnitlig vurdering
4.6
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

De er super gode
3 Likes

De er rigtigt gode, fordi de er slidstærke og holder rigtigt god. Det er nogle super sporer

highly recommend these!
1 Likes

I use these spurs in my ISHA team, and these spurs are a great inexpensive spur to use. They will not rub the horses when you have a number of people using them.I highly recommend these spurs. They give me the right touch to remind my horse that I'm there, listen to me.

Great bargain
1 Likes

These are fantastic spurs for the price. They actually have weight to them unlike some of the other bargain spurs I have. I would pay 4x the price for them if they had the angled strap slots like Sprengers have.

Faktisk virkelig gode
1 Likes

I tidligere anmeldelse har jeg skrevet at de var alt for smalle, men så tog jeg til horze buttikken forat bytte til anden model, og ekspedienten viste mig at man kan udvide dem lidt, for at tilpasse støvlen! VIRKELIG SMART!

0 Likes

Für den Preis völlig in Ordnung. Incl Sporenriemen. Mal sehen was die Haltbarkeit sagt.

Alt for små
0 Likes

Jeg har købt disse i to str i Lady, men de er super smalle og jeg kan slet ikke få dem på min str 41. Min veninde bruger str 36 og hun synes også de var for smalle. Så ved ikke om jeg har fået junior str ved en fejl, men det bliver det jeg sælger dem videre som i hvert fald. Nu er de så billige at jeg ikke orker besværer med at sende retur, og jeg har jo fået sporeremme med i prisen. Men pris og kvalitet hænger sammen.

ALT, ALT FOR SMALLE
0 Likes

Jeg købte nogen i str 15L og de var altså alt for smalle, og jeg bruger kun str 37 i sko/støvler. Jeg må indrømme at jeg er lidt skuffet...

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.