Springpiske

Springpiske

3 artikler
LeMieux Grip-Tek Baton Pisk

LeMieux Grip-Tek Baton Pisk

DKK 249,00
B Vertigo Carbon springpisk

B Vertigo Carbon springpisk

DKK 179,00
Leveringsklar
LeMieux Grip-Tek Springpisk LeMieux Grip-Tek Springpisk

LeMieux Grip-Tek Springpisk

DKK 249,00

Køb Springpiske på horze.dk

På horze.dk kan du shoppe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Du skal blot bestille online og nyde disse fordele:

🚚

Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr.

💳

Mange betalingsmetoder og køb på konto

Gratis returnering

📞

Gratis kundeservice og chat

Ridepiske er et godt og alsidigt hjælpemiddel til schenklerne, eller til opmuntring af en stædig pony.

Horze har et udvalg af piske i forskellige længer og farver som passer til enhver rytter på ture eller på banen. De komfortable håndtag på piskene fra Horze gør dem lette at holde, og de bruges bag benet eller på skulderen som en ekstra opmuntring når det er nødvendigt. En let ridepisk fra Horze med eller uden strop på håndtaget er et godt værktøj til at drive hesten fremad med, og til at give en ekstra korrektion når man møder en ny forhindring. Korrekt brug af pisken kan hjælpe hesten med at bøje sig og adlyde schenklen når det er nødvendigt. Tag en ridepisk med når du skal på ridetur, så du kan hjælpe hesten henover åer eller broer.

Springpiske fra Horze fås i sjove farver og flere længder, med en flad flap i enden som skaber en skarp, smældende lyd uden at gøre ondt.

Springpisken kan opmuntre hesten når den skal springe henover en ukendt forhindring eller har brug for lidt ekstra energi i terrænet. Springpiske er gode at have i udstyrsrummet og kan matches med resten af Horze-sortimentet. Grebet på Horze springpiske og ridepiske er designet til at ligge godt i hånden, og de bør ikke glide til trods for regn eller sved.