Tjek leveringsstatus for din ordre her

Trikem Energy Pro Balance, 2500 ml

DKK 219,00
Prisen er inkl. moms
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 3 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Energi fra forskellige fedtsyrer.


VIMITAL ENERGY Pro Balance er en olie med fedtsyrer i forskellige længder, som er nemmere at absorbere og giver omtrent 3½ gange mere energi end kraftfoder. Supplerer foderet for at give mere energi og mindre stivelse. Fedt er blidt mod tarmene og påvirker ikke hestens temperament.
Hesten får op til 75% af sin energi fra grovfoder og har en begrænset evne til at absorbere energi fra stivelse og fedt. En øgning af kraftfoder til højtydende heste med høje energibehov har mange ulemper.
Stivelse øger pH-værdien i mavesækken hvilket reducerer nedbrydningen af proteiner og fjernelsen af giftige bakterier. Nedbrydningen af stivelse i tyndtarmen er afhængig af enzymet amylase, som hesten kun producerer i et lille omfang. Hesten kan simpelthen ikke nedbryde en stor stivelsesbaseret foderration. Stivelsen vil derefter komme videre i tyktarmen og ødelægge dele af fermenteringsprocessen.
Selv hestens evne til at nedbryde fedt er begrænset, men fordi fedt indeholder mere end 3,5 gange så meget energi som kraftfoder, bliver det en mere effektiv energikilde.
VIMITAL Energy Balance Pro indeholder mange fedtsyrer med korte, mellemlange og lange fedtsyrekæder, som optimerer udnyttelsesgraden og hestens evne til hurtigt og effektivt at få tilgang til store mængder energi.
Tilsætning af lecithin hjælper fordøjelsen og har en blid virkning på mavesækkens og tarmens slimhinde.
VIMITAL ENERGY Pro Balance giver dig en roligere hest med mere energi. Øget dosering før hårdt arbejde giver dig en mere afbalanceret hest med endnu bedre udholdenhed. Derudover får man de kortere fedtsyrers eksplosivitet når det virkelig er nødvendigt. På længere sigt belaster det hestens mavesæk og tarme mindre. Det lægger kursen for god ernæring, øget udholdenhed, stamina og et sundere liv.


Brugsanvisning:


VIMITAL ENERGY Pro Balance erstatter en portion kraftfoder og optimerer hestens evne til udnytte flere energikilder.
Anvendes til udøvende heste, hvor den nødvendige energi svarer til mere end 2,5 kg kraftfoder pr. dag, og til heste med fordøjelsesproblemer eller tynde heste.
Også egnet til at erstatte den sædvanlige foder til temperamentsfulde heste.
Baseret på en foderration til let arbejde, erstatter ca. 1/2 kg foder med 2 kopper Energy pr. dag. Før og under perioder med intens træning, forøges dosen op til max. 4 til 5 dl pr. måltid. 1 dl energiolie svarer omtrent til 4 dl kraftfoder.
Dosering:
Maks dosis 4 dl/måltid.
1 dl energiolie svarer omtrent til 4 dl kraftfoder.


Produkt-ID: 313977

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Trikem Energy Pro Balance, 2500 ml