FINAL SALE! Op til 60% rabat på tonsvis af produkter *
Spar nu

BETTA Life PharmaQuin Joint Complete HA Equine 1Kg

Produkt-ID: 313214

DKK 729,00
(Prisen er inkl. moms)
BETTA Life PharmaQuin Joint Complete HA Equine 1Kg
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
BETTA Life PharmaQuin Joint Complete HA Equine 1Kg
DKK 729,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Køb også
Horze Hestebolcher - Jordbær
DKK 39,00
BETTA Life PharmaQuin Joint Complete HA Equine 1Kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Det rækker til op til 100 dages vedligeholdelse til en hest på 600 kg.


Egenskaber:


  • Den mest almindelige årsag til problemer hos heste, er ifølge dyrlæger og hestespecialister, ubehag i leddene
  • Desværre kan heste i alle aldre lide af ledproblemer
  • Mange faktorer såsom motion og skader, kan også føre til et brud i den naturlige regenereringsproces
  • Specialisering i en bestemt disciplin, kræver brug af de samme muskler og led gentagne gange, hvilket kan forårsage skader der overgår den naturlige reparation, sammenligneligt med overbelastningsskader hos mennesker

Teknisk beskrivelse:


Glucosamin: Glucosamin er uden sammenligning den mest studerede ingrediens, når det kommer til pleje af led, og undersøgelser tyder på at resultaterne er overlegne, når det kombineres med chondroitin. PharmaQuin indeholder ikke bare det kendte Glucosamin HCl, men også N-acetyl-D-glucosamin, som har beroligende egenskaber, der er afgørende for leddenes sundhed. Methylsulfonylmethan: MSM er en naturlig form for biotilgængeligt svovl, afgørende for sundhed og elasticitet af sener, ledbånd og muskler. Svovlet i MSM er nødvendigt for den tilstrækkelige reparation og vedligeholdelse af kollagen, som den, der findes i bindevævet i sunde led. Det hjælper også til at opretholde det naturlige stofskifte. Chondroitinsulfat: Chondroitin er en naturlig kilde til essentielle aminosyrer, som kroppen har brug for til brusk syntese og til at hæmme de enzymer, der ødelægger brusk molekyler og dermed fremmer cellulær næring. Dette fremmer dannelsen ledvæske, og gendanner bruskens elasticitet. Ved at gend.


Brugsanvisning:


En måneds loading periode foreslås, efterfulgt af en kontinuerlig vedligeholdelses dosis derefter. Se vejledning til heste vægt og foreslåede dosis: Loading (dagligt) - Vedligeholdelse (dagligt) 600kg+ - 30g (2x level scoop) - 15g (1 x level scoop) 400-600kg - 20g (1 scoop med top på) - 10 g (2/3 scoop) Op til 400 kg - 15g (1 level scoop) - 7,5 g (1/2 scoop).


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Utroligt effektiv
0 Likes

Har en stor hest, der har haft nogle ændringer i kodeledd foran. Varet 3-4 grader halt. Begyndte på dette efter to uger var han helt fri. På ham fungerer det utroligt godt. At håbe, det holder. Har brugt det siden november 2017, og han bruger det fortsat.

Giver hurtig effekt
0 Likes

Har en tidligere traver på 10 år, som har været meget stiv i forbenene. Efter en måned (kun ved hjælp af vedligeholdelsesdosis) er hun meget bedre! Modtog positive kommentarer fra blandt andet slagteren og den, der masserer hende. Dette er en hest, der er følsom over for div. også, men tåler dette meget godt. Pulveret kvælder lidt, når du blander det ind i foringen og kan "rive" lidt i næsen. Så anbefales det ikke at indånde det. Ellers meget tilfreds med denne!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.