Hilton Herbs Freeway, 1 kg.

DKK 379,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
1 kg (DKK 379,00 / kg)
Spar 16 % på din bestilling
Kopier kode: SHOPPING16
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 22.08.2022. Ikke gyldig for mærkene Horseware, Sprenger, Karlslund, Jin Stirrup.
One size
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Understøtter sunde luftveje.


Hilton Herbs Freeway er en blanding af særligt udvalgte urter, der er kendt for deres gavnlige egenskaber i forbindelse med luftvejssystemet. Særligt gavnligt til heste dianogsticeret eller med mistanke til COPD. Freeway gives normalt til heste på stald. Sælges både i pulverform eller som koncentreret væske. Hilton Herbs Freeway gives i foder for bedre luftvejssystem.


Teknisk beskrivelse:


Indhold:
Lægealantrod, lakridsrod, kalk-øjentrøst, G9 kløver, G13 marshmallow blad, plantain blad, timian.


Brugsanvisning:


Anvendelse:
Hilton Herbs Freeway bør tilsættes det daglige foder, hvis det er muligt at opdele den påkrævede mængde mellem to fodninger.
Op til 127 cm: 1 ske dagligt.
128 - 147 cm: 2 skeer dagligt.
148 - 157 cm: 3 skeer dagligt.
158 - 167 cm: 4 skeer dagligt.
168+: 4 til 5 skeer dagligt.
Mængden af urter man giver afhænger normalt af højden på hesten, med forbehold for type. Mængden af urter tilsat hestens eller ponyens foder kan øges eller mindskes lidt, afhængigt af omstændighederne. Meget ofte kan en lav vedligeholdelsesdosis være tilstrækkelig for en hest eller pony, der skal have urter i længere tid. Husk, at som med mennesker, er alle heste og ponyer er individuelle.


Produkt-ID: 303677

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: