Psyllium Husk 3 kg

DKK 579,00
Prisen er inkl. moms
3 kg (DKK 193,00 / kg)
15% EKSTRA rabat på din ordre
Kopier kode: WEEKEND15
400 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 31.01.2022.
Størrelsesguide
Partnerprodukt
Forvent 7 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Heste der går på fold med sparsomt græs kan let komme til at indtage sand, der ophobes i tarmene. Når loppefrøskaller blandes med tarmsafterne dannes der en gel, der kan medvirke til at føre sandet ud af hestens tarmsystem.Evnen til at danne gel forekommer kun i skallen, ikke i frøet. I dette produkt er frøene sorteret fra så man udelukkende har de rene effektive skaller i høj kvalitet.


Egenskaber:


  • 100% loppefrøskaller
  • Indkapsler sand og fører det ud af tarmen med gødningen
  • Beskytter tarmslimhinden og sikrer god fordøjelse

Teknisk beskrivelse:


Indhold:Loppefrøskaller.


Brugsanvisning:


Fodringsvejledning, hest 600 kg: (mindre heste gives tilsvarende mindre mængde).Ved sand i tarmene gives 1 mål 2 gange dagligt i ca. en måned.Til vedligehold/forebyggelse gives halv mængde.1 mål indeholder 50 g.Hesten skal have fri adgang til vand.Loppefrøskallerne blandes i tørt kraftfoder. Det anbefales, at man ikke bløder dem op først, og ikke blander dem med fugtigt foder som f.eks.gulerødder og roepiller før fodring, da geleringsprocessen først ønskes startet i hestens tarmsystem.Opbevaring:Opbevares tørt og tillukket.


Produkt-ID: 308607

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Blue Hors Psyllium Husk 3 kg