Vitaflora, 2 kg

DKK 649,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
2 kg (DKK 324,50 / kg)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Cavalor Vitaflor 365 er en unik løsning på optimering af tarmflora, hvorved foderet kan optages maksimalt. Det forhindrer forsuring af tyktarmen, hjælper til at tage på og er ideelt til restituering efter antibiotikabehandling.

Brug

Fordøjelseskanalen sikrer absorption af alle nødvendige næringsstoffer til kroppen. Optimal funktion er derfor essentiel for helbredet. Ved at optimere tarmfloraen, udnyttes foderet optimalt og kroppens immunitet styrkes. Vitaflor 365 er et dagligt behov til balancering af absorptionen af næringsstoffer, forbedring af unge hestes udvikling og opretholdelse af sportshestes form.

Produktets sammensætning

Cavalor Vitaflor 365 indeholder levende gær og inulin. Levende gær støtter bakterierne som bruger mælkesyre i tyktarmen hvorved man forhindrer forsuring (nedsat pH) og sikrer at mikroorganismerne har optimale betingelser. Dette forbedrer fordøjelsen af grove fibre, absorptionen af mineraler og produktion samt absorption af B-vitaminer.Inulin er et fructo-oligosaccharid (FOS) som tilhører familien af prebiotiske forbindelser. Disse ufordøjelige foderingredienser har en gavnlig effekt ved selektivt at stimulere væksten og/eller aktiviteten af en eller flere arter som allerede er til stede i tyktarmen. Produktets dosering og anvendelse

Sportheste: 30-40 gram per dag (3-4 måle bægre)Fritidsheste og ponyer: 20-30 gram per dag (2-3 målebægre)Under graviditet og amning: 40 gram per dag (4 målebægre)Føl: 10 gram per dag (1 målebæger)Maksimalt: 60 gram per dagBlandes med det daglige foder i mindst 4 uger. De bedste resultater opnås ved vedvarende brug.

Pakning

Spand: 2000 g

FAQ

Indeholder Cavalor Vitaflor 365 prebiotika eller probiotika?

Cavalor Vitaflor 365 indeholder prebiotika og gær. Gær forbedrer fordøjelsen af grove fibre, mineralabsorptionen og produktion samt absorption af B-vitaminer. Foderet udnyttes altså bedre når der gives gær, særligt ved fiberrig kost. Prebiotiske forbindelser som inulin, er ufordøjelige foderingredienser som har en gavnlig effekt ved selektivt at stimulere væksten og/eller aktiviteten af en eller flere arter som allerede er til stede i tyktarmen. Prebiotika forhindrer altså opregulering af patogene (skadelige) bakterier. Dette kan give forbedret gastrointestinalt helbred og immunstatus. Derfor er et dagligt indtag nødvendigt for at opretholde den ønskede effekt.

Vil Cavalor Vitaflor 365 hjælpe min hest med at tage på i vægt?

Ja, det vil forbedre effektiviteten af hestens fordøjelse. Dette betyder at hesten kan optage mere energi som særligt bliver tilgængeligt fra fiberrig kost. Cavalor Vitaflor 365 er især effektivt når man ikke har adgang til grovfoder af god kvalitet.

Produkt-ID: 25564

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: