Powred Performance, 5 L

DKK 799,00
Prisen er inkl. moms
5 l (DKK 159,80 / l)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Cavalor Pow'red Performance er en flydende mikstur med vitaminer og mineraler af høj kvalitet som støtter røde blodlegemer og cirkulationen. Det er garant for maksimal vitalitet og udholdenhed.

Brug

Cavalor Pow'red Performance gives som tilskud til den normale ration til præstationsheste i træning og under konkurrencesæsonen, når der er et øget behov for direkte tilgængelig energi. Form, træning og ernæring er basale elementer i ordentlig præstation, men ægte fuldkommenhed kommer fra næringselementer til toppræstation som er tilgængelige på rette tidspunkt. Cavalor Pow'red Performance leverer de ekstra næringsstoffer som den aktive tophest behøver. Det er et komplet og let optageligt supplement til den daglige ration. Det er den perfekte måde at få sin hest i god form på i starten af konkurrencesæsonen men også under og i slutningen af den, når hesten kan have svært ved at holde formen. Cavalor Pow'red Performance anvendes af top konkurrenceheste i forskellige discipliner såsom springning, dressur, trav, tre-dages events, langdistance mv.

Produktets sammensætning og sikkerhed

Dette flydende foderstilskud indeholder nøje udvalgte, energi-rettede vitaminer, mineraler, aminosyrer, fedtsyrer og andre ingredienser. Cavalor Pow'red Performance indeholder vitamin A, D3, B1, B2, B3, B6, B12, E, C; folinsyre og cholin og sporstofferne: jern, kobber, zink, mangan, kobolt, selenium, calcium, fosfor. Effekten af Cavalor Pow'red Performance er hovedsageligt på grund af den nøjagtige sammensætning og fordeling af ingredienserne. I tillæg til det usædvanlige indhold af B-vitaminer, indeholder Cavalor Pow'red Performance vitamin C af høj kvalitet og helt særlige spor af jern, som effektivt øger antallet af røde blodlegemer (iltbærerne) på en naturlig måde. Cavalor Pow'red Performance giver hurtigt synlige resultater og indeholder ingen forbudte stoffer.

Dosering

Føl og ponyer: 25 ml per dyr per dag

Unge heste: 25 ml per dyr per dag

Voksne heste: 50 ml per dyr per dag

Heste i træning: 50 ml per dyr per dag

Heste under konkurrencesæsonen: 50 ml per dyr per dag

Maksimal dosis: 100 ml per dyr per dag

Pakning

Beholder med 5 liter (flydende)

FAQ

Hvad indikerer brugen af Cavalor Pow'red Performance og hvordan skal jeg give det?Cavalor Pow'red Performance kan anvendes under intens træning og konkurrence i en 2-3 ugers periode. Cavalor Pow'red Performance indeholder høje mængder af vitaminer hvilket gør det til et ideelt tilskud til heste som præsterer på højniveau events over dage. Det kan se ud som om Cavalor Pow'red Performance indeholder relativt lave mængder af vitamin A og D3. Disse vitaminer er dog normalt til stede i det almindelige foder (daglig ration). Høje mængder af vitamin A og D2 kan være toksiske. Ved at give relativt lave mængder af disse vitaminer i Cavalor Pow'red Performance, er risikoen for over-supplering af vitaminerne lav.

Hvad adskiller Cavalor Pow'red Performance fra andre lignende produkter?Cavalor Pow'red Performance giver mange flere vitaminer (særligt B-vitaminer) end lignende produkter på markedet. Tilstrækkelige mængder af B-vitaminer er vigtige for hesten idet de spiller en stor rolle i energimetabolismen og i beskyttelsen af røde blodceller.

Produkt-ID: 25438

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Cavalor Powred Performance, 5 L