Lactomuscle, 1 L

DKK 199,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
1 l (DKK 199,00 / l)
Spar 15% EKSTRA på din ordre
Kopier kode: SUMMER-SALE
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 04.07.2022. Ikke gyldig for mærkene Schockemöhle, Tonics, Eskadron, Weatherbeeta.
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Egenskaber:
LACTOMUSCLE er et fodertilskud som indeholder natriumcitrat. Under arbejde, som fx væddeløb, dannes syrer som en naturlig del af kroppens funktion. Denne proces kan blive et problem når energien produceres anaerobt (uden ilt), og de ophobede syrer får kroppens pH til at falde således at musklerne begynder at blive stive og hesten ikke kan løbe videre. LACTOMUSCLE hjælper med at opretholde kroppens naturlige forsvarsmekanismer, inklusive udskillelse af affaldsstoffer i urinen. Vitamin B1 er vigtigt i ernæringen af nervessystemet, musklerne og kirtlerne. Det indgår i metabolismen af kulhydrater under muskelkontraktion. Manglen på dette skaber en ophobning af affaldsstoffer, som kommer fra en ukomplet nedbrydning af kulhydrater i blod og væv. Vitamin B5 (calciumpanthotenat) indgår i syntesen af langkædede fedtsyrer, som bruges til at reducere mængden af mælkesyre og øge den effektive udnyttelse af ilt.


Teknisk beskrivelse:


Natriumcitrat, sukrose26C01.20303FTR0903V01Analytiske bestanddele:Fugt 52 %Råaske 13 %Råprotein <0,5 %Råaske <0,5 %Råfibre <0,5 %Natrium 4.8 %Tilsætningsstoffer per kilo:Vitaminer:Vitamin B1 2 300 mgVitamin B5 3 900 mg.


Produkt-ID: 302369

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: