Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Cavalor Muscle Fit, 2 kg

Produkt-ID: 25503

DKK 1.059,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Muscle Fit, 2 kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Cavalor Muscle Fit modvirker produktionen af mælkesyre. Bruges før og efter intense anstrengelser for at opnå optimal muskelfunktion og smidighed. Efter 2 dage vil din hest være mindre udsat for muskelstivhed og -ømhed.

Brug

Muskelkramper og stivhed er fænomener som menneskeatleter kan relatere til. Ryttere som ikke er i god nok form kan også lide af disse muskelproblemer. Top konkurrenceheste oplever samme problemer. Idet præstationsniveauet er højt, er det vigtigt at undgå forsuring. Konsekvenserne af ikke at genkende, forhindre og fjerne muskelstivhed er velkendte: tab af form, udeblivelse fra konkurrencer, skader og måske endda en total ende på al deltagelse i stævner. Det er afgørende at give specifikke næringselementer som fremmer produktionen af substanser der hæmmer mælkesyreproduktion og stimulerer fjernelse/nedbrydning af overskydende mælkesyre. Konkurrenceheste har et større behov for disse næringsstoffer. Heste som tidligere har haft muskelproblemer kan blive ved med at være følsomme for disse problemer. Administrationen af Cavalor Muscle Fit i 2 til 3 dage inden en svær indsats vil give forbedret muskelfunktion.

Sammensætning

Cavalor Muscle Fit indeholder et bredt udvalg af næringselementer som modvirker produktionen af syre og nedbryder og fjerner ophobet syre relativt hurtigt, selv under anstrengte forhold. Cavalor Muscle Fit har også en stærk anti-inflammatorisk effekt. Cavalor Muscle Fit er for nylig blevet beriget med isoleret hvedeprotein, et immunkomponent som hjælper muskelpræstation ved sin antioxiderende aktivitet. Sammensætningen af Cavalor Muscle Fit - en blanding af specifikke vitaminer, mineraler, urter, aminosyrer, svovl-forstadier, naturlige antioxidanter og andre næringsstoffer - gør det til et produkt som ofte anbefales af specialister.

Dosering

To poser (30 gram) per dyr per dag opblandet med foderet. Cavalor Muscle Fit kan gives præventivt flere dage før hård anstrengelse (til at forhindre stive muskler) eller i 3 til 4 uger i tilfælde hvor stivhed opdages efterfølgende. (Maksimal dosis: 120 gram per dyr per dag).

Pakning

Spand med 2 kg

FAQ

Hvad er forskellen på Cavalor Muscle Fit og Cavalor Muscle Base?

Cavalor Muscle Fit indeholder højkvalitets næringsstoffer som forbedrer muskelfunktion og derfor hjælper med at forhindre udmattelse. Cavalor Muscle Fit bør anvendes få dage inden konkurrence og som kosttilskud til heste med muskelproblemer. Cavalor Muscle Base er bedst at anvende under træning, mens Cavalor Muscle Fit kan gives 2 dage inden, under eller 1 dag efter konkurrence.

Kan jeg give Cavalor Muscle Fit daglige i en længere periode?

Ja, heste som er følsomme for muskelstress kan særligt drage fordel af dagligt tilskud med Cavalor Muscle Fit i længere perioder.

Hvor lang tid går der før man kan se effekten af Cavalor Muscle Fit?

Som rytter bør man kunne mærke forbedring i hestens smidighed inden for få dage.

Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Cavalor Muscle fit redningsmand til min PSSM hest
0 Likes

I løbet af -12 blev det opdaget, at min hest er en mistænkt PSSM 2-hest. Lang historie kort, mange forsøg, men fandt intet, der stabiliserede tilstanden. En ven, der fortsætter med at springe heste, fortæller os om Cavalors produkter, og vi fandt, at Muscle var fit og testet. Efter tre måneder kunne hesten langsomt starte, og i dag to år senere er hesten i god form og opretholder en jævn sundhedsstatus. 30 mg / dag muskelpasning med passende foder, konstant strømafbrydelse og aktivitet hver dag er hesten uden symptomer.

Claudia Pohl
0 Likes

Fra starten var hesten meget glattere. Opløsningsfasen er forkortet. Både hest og jeg havde mere glæde af arbejdet!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.