FIRE SALE! Op til 80% rabat på alle Horze & B Vertigo produkter! *
Spar nu

Cavalor Muscle Force Em, 2 kg

Produkt-ID: 25497

DKK 1.149,00
(Prisen er inkl. moms)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
Leveringsklar
Cavalor Muscle Force Em, 2 kg
DKK 1.149,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Cavalor Muscle Force Em, 2 kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Et 100 % naturligt produkt som øger muskelmassen og forbedrer præstationerne ved at øge antallet af muskelceller. Synlig forbedring efter 6 uger.

Brug

For at få konkurrenceheste hurtigt tilbage til tidligere niveau efter en periode med hvile, reduceret arbejde, nedsat træning eller sygdom, er det vigtigt at arbejde for en balanceret og optimal opbygning af musklerne. Dette kræver et samspil mellem træning, motion og ernæring. Cavalor Muscle Force giver hurtigt mærkbare resultater, med en ensartet udvikling af muskler. Cavalor Muscle Force giver også gode resultater med unge heste når en hurtigere udvikling af muskelkraft er nødvendig.

Produktets sammensætning og sikkerhed

Cavalor Muscle Force er et kosttilskud til ernæringsmæssig genvinding og/eller ernæringsmæssig støtte af musklerne. De leverer de essentielle næringsstoffer som støtter den naturlige og hurtige udvikling af muskler uden at forstyrre andre fysiske processer. Cavalor Muscle Force indeholder albuminer, kulhydrater, mineraler, vitaminer, urter og nukleotider. Denne unikke sammensætning af byggesten og næringsstoffer som er involveret i muskelvækst vil bidrage til en balanceret muskeludvikling og forebygge muskelskader efter intensiv træning. På grund af den unikke sammensætning af Cavalor Muscle Force, og det faktum at det er sammensat af 100 % naturlige stoffer og ikke indeholder forbudte stoffer i konkurrencesport, er det meget anvendt i galop/trav, western, springning, dressur og avl og anbefales ofte af veterinærer.

Dosering

Konkurrenceheste: 2-3 poser (=30 - 45 gram) per dyr per dag.

Ponyer og rekreationsheste: 2 poser (=30 gram) per dyr per dag.

Giv tilskuddet i mindst 5 uger for fuldt udbytte. Maksimal dosis per dyr per dag: 120 gram (= 8 poser).

For hurtigere resultat kan man give dobbeltdosis (4-5 poser/dag) den første uge.

Pakning

Spand med 2 kg.

FAQ.

Giver det mening at give min hest Cavalor Muscle Force når den ikke trænes!ta

Det bedste resultat opnås når man bruger tilskuddet sammen med træning, men det har også effekt på heste i hvile.

Hvad adskiller Cavalor Muscle Force fra andre lignende produkter?

I modsætning til andre produkter indeholder Cavalor Muscle Force ikke Gamma oryzanol og kan derfor trygt bruges under konkurrence uden at miste sin effekt. Cavalor Muscle Force giver en unik proportional muskelvækst i modsætning til lignende produkter.

Hvor lang tid tager det før man kan se effekten af Cavalor Muscle Force?

Et maksimalt resultat kan man se efter en 45 dages periode. Effekten varer i ca. 3-4 måneder. Hvis ønsket, kan behandlingen gentages efter 2-3 måneder.

Ud fra vores erfaring får man bedst effekt hvis man bruger Cavalor Hepato Liquid før man begynder behandlingen med Cavalor Muscle Force.

Gennemsnitlig vurdering
4.3
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Muskelstyrke
0 Likes

Produktet har en god accept, men for mig er den manglende zw. Meget generel oversigt (aminosyrer, sukker ...) en grund til ikke at købe det til mine heste, fordi jeg gerne vil vide mere nøjagtigt, hvad der er inkluderet.

har testet på 3 forskellige heste, helt fantastisk!
0 Likes

har set en markant forskel på tre ud af tre heste, jeg synes det er helt fantastisk !!

Ikke tilfreds
0 Likes

Jeg kunne ikke se eller bemærke nogen forskel på min hest. Derudover var det "modbydeligt". Ikke efter smagen måske, men når det bliver vådt / bliver i munden, bliver det meget slimet. Hun blev normalt trænet i løbet af kurset med blandet arbejde og hoppekonkurrencer 120. Har altid været skeptisk til mirakelpulver og kosttilskud, men troede, det var værd at prøve en gang. Aldrig mere!

0 Likes

Jeg er simpelthen begejstret med Cavalor Muscle Force! Min vallak, som normalt er en meget betyder eater, elsker den. Efter bare et par dages fodring bemærkede jeg en forskel, når jeg kørte på ham. Hvilken glæde han er blevet at ride - super afslappet, meget glat og glad under sadlen! Jeg vil bestemt fortsætte med at bruge dette produkt.

Størrelse: Lille
0 Likes

Hvilket fantastisk produkt. Jeg testede det på min hoppe. Hesten havde en korrekt opbygning, men manglede nogle muskler i hendes nakke og bagkvarter. Sidste år så hun ærligt ud ikke så godt ud. Nu kommer folk for at spørge mig, hvad jeg har ændret, fordi hun virkelig er muskuløs. Jeg føler også, at hun springer med mere kraft. Absolut anbefalet!

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.