Calm, 800 g

DKK 419,00
Prisen er inkl. moms
1 kg (DKK 523,75 / kg)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Partnerprodukt
Forvent 4 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Har en afslappende effekt på nervøse unge heste. Vi anbefaler en startdosis på 3 måleskeer om dagen (45 g), 2 til 3 dage op til en stresset situation. Kan også gives over længere tid, dog maksimalt 4 uger. Skær derefter langsomt ned.

Brug

Alt for mange konkurrenceheste yder ikke deres bedste på grund af stress. Cavalor Calm kan være svaret. Cavalor Calm hjælper med at forhindre symptomerne forbundet med stress.

Heste som præsterer godt til træning kan miste koncentrationen på grund af det stress som transport, postyr og forstyrrelser, som opstår ved forskellige omgivelser og pressede konkurrencer, giver. Stress udløst af frygt for det ukendte opstår også hos unge eller uerfarne heste under træning, og kan give voldsomme reaktioner. Stress påvirker ikke blot hestens præstation, men også dens form. Det er derfor meget vigtigt undgå stress. Ud over beroligelse ved fx strigling eller mere erfaring, kan Cavalor Calm® hjælpe de heste der har brug for det.

Cavalor Calm er et kosttilskud baseret på urter, som har en anti-stressende virkning på hesten, uden at gøre den sløv. Cavalor Calm indeholder ikke forbudte stoffer og har ingen negative virkninger på lever og nyre.

Cavalor Calm kan bruges med god effekt til:

  • - heste som bliver forskræmte i konkurrencer
  • - heste som er for temperamentsfulde under træning
  • - heste som er følsomme for stress
  • - hingste der bruges som sportsheste.

Cavalor Calm er særligt til heste som kun udviser forskræmt adfærd ved stævner og i mindre grad til kronisk nervøse heste.

Produktets sammensætning og sikkerhed

Cavalor Calm er et kosttilskud baseret på urter og indeholder elementer som modvirker overfølsomhed. Dets beroligende effekt modvirker irritabilitet på grund af larm, lys og skygge, ændringer i temperatur, uventede bevægelser, andre heste, mærkelige situationer osv., uden at påvirke koncentrationen eller muskelfunktion. Idet Cavalor Calm® er meget fortyndet, har den ingen sekundære effekter: ingen rester og ingen bivirkninger på lever og nyre. Cavalor Calm indeholder: magnesium, tryptofan, urter, vitamin B1, B6 og B12. Cavalor Calm® indeholder ingen stoffer som er forbudt ved sportsstævner.

Anvendelse

Alle heste er individuelle og har derfor individuelle behov. Det er meget vanskeligt at bestemme en generel dosis for et beroligende produkt. Vi anbefaler at man prøver sig frem til den korrekte dosis for sin hest.

Vi anbefaler en startdosis på 3 måleskeer om dagen (45 g), 2 til 3 dage op til en stresset situation.

Blandes med den daglige foderration. Dosen kan kan justeres ud fra resultatet. Kan også bruges i længere perioder, dog maksimalt 4 uger.

Reducer dosen gradvist

Idet Cavalor Calm kan give tilvænning, bør man ikke reducere dosen brat. Læs mere om emnet under FAQ.

Pakning

Cavalor Calm fås i følgende pakninger:

Bøtte med 0,8 kg

FAQ

Produkt-ID: 25419

Læs anmeldelser:

Cavalor Calm, 800 g