Nu får du 10 % ekstra rabat på udsalgsvarer! *
Brug koden: EXTRA10
Kopier
Kopieret til udklipsholder
-10%

Pharma Vitamin- B, 1000ml

Produkt-ID: 25405

DKK 179,10
DKK 199,00
(Prisen er inkl. moms)
Dette tilbud slutter om:
Leveringsklar
Pharma Vitamin- B, 1000ml
DKK 179,10
DKK 199,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Vitamin- B, 1000ml
Beskrivelse

Beskrivelse

Et Flydende tilskudsfoder der indeholder B-vitaminer til træning og meget stressede situationer.


En sødt smagende opløsning af de vigtigste vitaminer i gruppe B (B1, B6 og B12). Bruges regelmæssigt ved træning af heste eller som engangsdoser til stressede situationer som fx udskiftning af vinterpelsen, før og efter transport etc.


Egenskaber:


  • Vitamin B1, B6 og B12
  • Til træning & sport
  • Smager sødt

Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Water 78.4%, Glucose 20%, Gel-forming Agent 0.8%, Citric Acid 0.3%, Vitamin Premix 0.2%, Potassium Sorbate 0.2%, Colour(E124) 0.1%.
kg /25 ml.
B1 2100 mg/kg 65,1 mg.
B6 680 mg/kg 21,08 mg.
B12 4 340 μg/kg 134,5 μg, , /WARNING: Opbevares tørt og køligt uden direkte sollys. Beskyt produktet mod frost. Opbevares utilgængeligt for børn.".


Brugsanvisning:


Anbefalet dosering: 10-25 ml/dag.


Gennemsnitlig vurdering
5.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Markedets bedste !!
0 Likes

Fantastisk produkt, resultat efter kun 2 dage.

anbefales
1 Likes

Jeg købte denne til min pony i den uslebne periode mellem vinter / forår / sommer, hvor han fik stor tid efter dækket, shabrak osv. Allerede efter to dage begyndte jeg at se forskellen. Et lille plus er også, at en og hale bliver tykkere ved at bruge denne

Søde!
0 Likes

Helt fantastisk produkt! Min hest elsker det og fik tilbage en tyk dejlig mand, han er en pony da !, og har kæmpet med hårtab og tynd mand og pande. Han giver regelmæssigt vitamin B, og nu har han en tyk, flot mand og pande, god med bart. Efter 2 måneder voksede dele af hans mand, som blev forkortet meget kort (arabiske klip) af de tidligere ejere, ud på længere tid med alt andet :) og både jeg og hesten er super glade! : D vil bestemt købe mere af dette, mine er snart tom!

Størrelse: Lille

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.