JANUARYUDSALG - ENDNU STØRRE RABATTER! Op til 50% rabat på tonsvis af produkter! *
Spar nu

Pharma Magnesium Oxide, 1kg

Produkt-ID: 25594

DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Pharma Magnesium Oxide, 1kg
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Pharma Magnesium Oxide, 1kg
DKK 149,00
(Prisen er inkl. moms)
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Pharma Magnesium Oxide, 1kg
Beskrivelse

Beskrivelse

Et diætetisk fodertilskud til heste. Magnesium støtter normal funktion i nervesystemet og musklerne hos sportsheste. Også for at forebygge magnesiummangel hos heste.


Teknisk beskrivelse:


Ingredients: Magnesium Oxide 92%, Mg 550g/kg, , /WARNING: Opbevares tørt og køligt uden direkte sollys. Opbevares utilgængeligt for børn.


Brugsanvisning:


Anbefalet dosering: 15 ml/dag (en 15ml måleske medfølger). Alternative doser bør udelukkende gives efter en dyrlæges vejledning. Anbefaler at bruge produktet i tidsperioder på 2 - 4 uger. En dosis består af: 3,6-7,2g magnesium


Gennemsnitlig vurdering
3.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Elendigt produkt.
0 Likes

Næsten alt er tilbage i bunden af foderspanden og bliver hård som sten og umulig at komme ud. Spurgte, om hesten har indtaget noget magnesium, mens jeg har brugt dette. Flere i stallen med lignende oplevelse. Køb ikke dette mere. Dejlig pris, men når hesten ikke får det, er det som at kaste penge ud af vinduet.

Størrelse: Normal
Tevrede!
0 Likes

Jeg er tilfreds med dette produkt! Min hest ændrer sin adfærd

Størrelse: Normal

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.