Electroliq Balance, 5 L

DKK 649,00
Prisen er inkl. moms
3 l (DKK 259,60 / l)
Bedste Pris
Bemærk! Dette produkt har den bedst mulige pris. Yderligere rabatter fra kampagner og kuponer kan ikke anvendes.
One size
Partnerprodukt
Forvent 6 ekstra dage til levering.
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 500 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Mikstur af elektrolytter og letoptagelige vitaminer der holder hesten fit og giver bedre restitution efter hård træning, konkurrence eller transport.

Brug

Elektrolytter (kalium, klorid, natrium), kombineret med tilstrækkelig væskeabsorption sikrer optimal funktion af cellernes væskeudveksling. Når hesten sveder meget under hård træning, stress eller varme forhold, tabes mange elektrolytter. Dette gør at muskelcellernes væskeudveksling foregår langsommere og sløver muskelfunktionen. Dette kan føre til svaghed og muskelkramper. Efter hård træning med meget sveddannelse, er det afgørende at genskabe elektrolytbalancen hurtigst muligt. For at opnå optimal restitution af kroppen efter hård træning, anbefales det at give elektrolytter med 1 kg letfordøjeligt korn indenfor en time efter overstået træning. Hesten skal altid have adgang til frisk vand.

Fordelen ved Cavalor Electroliq Balance er at det er velsmagende således at hesten let accepterer elektrolytterne. Den flydende form er et praktisk alternativ til andre tilskud, som ofte er i pulverform. Den flydende form gør at det fordeles jævnt over foderet og sikrer at alt bliver indtaget, så intet går tabt eller bliver tilbage i bunden af truget.

Tip:

Brug særligt Cavalor Electroliq Balance på varme dage, efter hård træning eller under langvarig transport. Til heste som drikker mindre efter transport til en anden stald på grund af en ny vandsmag, kan tilsætning af Cavalor Electroliq Balance i drikkevandet være løsningen. Det anbefales dog først at sikre, at hesten drikker nok vand tilsat Cavalor Electroliq Balance hjemme. Under konkurrencer kan man anvende Cavalor Energy Booster (pasta), som indeholder elektrolytter, ekstra B-vitaminer og aminosyrer.

Produktets sammensætning og sikkerhed

Cavalor Electroliq Balance indeholder natrium, kalium, magnesium, calcium, fruktose og dextrose. Nuværende forskning har vist at heste kan have fordel af tilstedeværelsen af fruktose. Fruktose kan fremme optagelsen og mobiliseringen af elektrolytter. Der er også tilsat æblesmag for at stimulere appetitten.

Dosering

Cavalor Electroliq Balance blandes i drikkevandet eller med foderet: 30-50 ml per dag. Maks. 100 ml per dag

Pakning

5000 ml flaske

FAQ

Er der forskel på flydende elektrolyttilskud og elektrolyttilskud i pulverform?

Nej, men nogle hesteejere finder det mere praktisk at vælge et flydende frem for et pulver elektrolyttilskud.

Hvorfor skal jeg vælge en elektrolytblanding frem for en normal saltblok?

En balanceret elektrolytblanding indeholder en vifte af elektrolytter og næringsstoffer som kompenserer for elektrolyttab under hård træning. En normal saltblok erstatter kun tabet af natrium og klorid.

Skal jeg bruge elektrolytter før eller efter træning?

I modsætning til mange næringsstoffer har kroppen ingen lagre af vand og elektrolytter ud over hvad der befinder sig i mave-tarmkanalen. Overskydende elektrolytter udskilles i urinen. Man kan ikke give elektrolytter inden konkurrencen. Man er nødt til at give elektrolytter efter hesten har været fysisk aktiv. Man kan dog forhindre mangler ved at erstatte dem der mistes (under og efter træning). Der er altså ikke nogen fordele ved at give elektrolyttilskud op til konkurrencer, men det kan måske hjælpe at give elektrolytter få timer inden.

Produkt-ID: 25423

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Cavalor Electroliq Balance, 5 L