Hilton Herbs Equimmune, 1 kg.

DKK 349,00
Prisen er inkl. moms ekskl. Fragt
1 kg (DKK 349,00 / kg)
Spar 16 % på din bestilling
Kopier kode: SHOPPING16
600 kr. er det minimale bestillingsbeløb. Kan ikke kombineres med andre rabatter. Hvis du returnerer et eller flere af produkterne, vil vi refundere den nedsatte pris på det returnerede produkt. Gælder ikke udelukkede produkter (information på produktsiderne). Gælder indtil 22.08.2022. Ikke gyldig for mærkene Horseware, Sprenger, Karlslund, Jin Stirrup.
One size
Levering
Leveringsklar. Varen er på lager og klar til dig
Gratis fragt
Gratis fragt ved køb for mere end 699 kr
Gratis retur
100 Dages Retur

Beskrivelse

Understøtter immunforsvaret.


Hilton Herbs Equimmune Immunity Formula er rig på solhatrod, der indeholder masser af echinosider, der primært er plantens styrke. Brug af Equimmune er med til at sikre at hestens immunforsvar og immunrespons får maksimal støtte helt året rundt. Til heste med vanskelige knopper, så skal man starte med at anvende Equimmune om vinteren, for der er færre fluer der kan irritere huden.


Teknisk beskrivelse:


Indhold:
Solhatrod, aiatisk centellablade, marietidselfrø, cleaverurt, nældeblade, burrerod, hybenskaller.


Brugsanvisning:


Anvendelse:
Hilton Herbs Equimmune Immunity Formula gives i foderet dagligt, hvis muligt fordelt på to fodringer. Op til 127 cm: 1 ske dagligt.
127 - 147 cm: 2 skeer dagligt.
148 - 157 cm: 3 skeer dagligt.
158 - 167 cm: 4 skeer dagligt.
168+: 4 til 5 skeer dagligt.
Hvor meget skal jeg give?
Mængden af urter man giver afhænger normalt af højden på hesten, med forbehold for type. Vejledning findes på emballagen. Mængden af urter tilsat hestens foder kan øges eller mindskes lidt, afhængigt af omstændighederne. Meget ofte kan en lav vedligeholdelsesdosis være tilstrækkelig for en hest eller pony, der skal have urter i længere tid. Husk, at som med mennesker, er alle heste og ponyer er individuelle.


Produkt-ID: 303902

Læs anmeldelser:

Dette produkt har ingen anmeldelser endnu. Hjælp os og andre kunder ved at skrive en anmeldelse.

Farve: