Termospecial - få 10% rabat på ordrer over 600 kr. Brug koden:
Kopieret til udklipsholder
10OFF

Horze Sentinel justerbar hjelm

Produkt-ID: 30007

DKK 639,00
(Prisen er inkl. moms)
Horze Sentinel justerbar hjelm
Vælg størrelse Størrelsesguide
Leveringsklar
Leveringsklar
Plukket & pakket i vores lager inden for 24 timer på hverdage.
  • Gratis fragt ved køb for mere end 499 kr
  • Gratis retur
Horze Sentinel justerbar hjelm
Beskrivelse

Beskrivelse

Beskyt dit hoved med denne justerbare hjelm i høj kvalitet.


Mange luftkanaler gør denne godt ventilerede hjelm behagelig og nem at have på. Den er let, men beskytter godt og er justerbar i nakken for at passe perfekt. Den sorte, EPS skumforede APS-skal har udtagelig foring. CE EN1384 + VG1 certifikat.


Egenskaber:


  • Let ridehjelm
  • Sikkerhedscertificeret og godkendt CE EN1384 + VG1 certifikat

Teknisk beskrivelse:


CE EN1384 + VG1 certifikat.


Gennemsnitlig vurdering
4.0
Produktbilleder fra vores kunder

Del dit eget billede af produktet med hele verden.

Upload et billede og få 10 % rabat på dit næste køb!

Godt valg
0 Likes

Denne hjelm passer meget godt på hovedet, føltes let og pressede ikke. Takket være justeringen gjorde den den helt rigtige pasform til hjelmen. Det stilfulde design var også en positiv tilføjelse til hjelmen

Stor i størrelse
0 Likes

Meget stor i størrelse. Jeg har normalt 56-57, men medium var alt for stort for mig.

jackpot
0 Likes

Hjelmen er virkelig god og behagelig på hovedet, men den er enorm, du behøver ikke rigtig at investere i at designe disse billigste hjelme. Jeg vil gerne have billeder af hver hjelm, hvor den er på modellen, så du ikke behøver at lægge mærke til hjemme, at du ikke kan gå i stallen med det ...

Super flot
0 Likes

Flot hjelm. Lidt lille i pasformen. Bestilte en S som går til og med 56 i størrelse, og der er den lige på grænsen. Jeg beholder den dog alligevel da det ikke er så galt.

Hjelmskjold holder ikke længe
0 Likes

Selve hjelmen glæder mig eller glædede mig godt. Nu er han i skabet, for meget snart er skjoldets fastgørelse forsvundet, og hjelmskærmen kan derfor ikke fastgøres. I denne henseende var prisen for dyr, for uden hjelm ser hjelmen ikke godt ud. Konklusion: ingen god holdbarhed!

Dette produkt er på lager. Hvis du bestiller i dag, vil det blive plukket og pakket inden for 24 timer (på hverdage) og sendt til dig. Du vil modtage varen i løbet af nogle dage.

Læs mere om leveringstider og fragtpriser.

Vores politik er enkel. Hvis du af en eller anden grund ikke er 100%, fuldstændig, aldeles og betingelsesløst tilfreds, så returner det! Vi modtager med glæde pakker inden for 65 dage efter købsdatoen og giver total refusion. Nåja, vi betaler også for returfragten. Det eneste vi beder om er, at produkter ikke er brugt eller udløbet, at det er i samme stand som du modtog det og at det er i den originale æske og/eller indpakning.

Læs mere om return politik.