Beeztees

Beeztees

6 artikler
Stribet keramisk katteskål, flad

Stribet keramisk katteskål, flad

DKK 44,95
(1)
Fældekam til katte

Fældekam til katte

DKK 59,95
Leveringsklar
Beeztees Easy Grip skål i rustfrit stål, 18 cm

Beeztees Easy Grip skål i rustfrit stål, 18 cm

DKK 79,95
Leveringsklar
Beeztees Huevos nylon trænings snor 200 x 20

Beeztees Huevos nylon trænings snor 200 x 20

DKK 179,00
Leveringsklar
Hundeskål

Hundeskål

Fra DKK 11,95
RRP: DKK 59,95
(1)
Beeztees plastik hundeskål

Beeztees plastik hundeskål

DKK 34,95
Leveringsklar
Køb Beeztees fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du handle komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

Beeztees er en innovativ leverandør af alt hvad du kan forestille dig til dine kæledyr. Firmaet fra Holland blev etableret for næsten et halvt århundrede siden, og tilbyder alt hvad kæledyrene har brug for, for at kunne leve et lykkeligt, sundt og godt liv! Hunde, katte, gnavere, fugle og fisk er vores lidenskab, og det er vores opgave at i samarbejde med dig give dem en god livskvalitet.

Beeztees har fire mål: Alle produkter er nyskabende, og de arbejder kontinuerligt med at forbedre produkterne og give kunderne nye ideer. Alle Beeztees produkter er originale. De sætter en ære i at skabe nye, friske produkter til glæde for forbrugeren. Nøglen til at få en sund hund er at den holder sig aktiv, og Beeztees arbejder med at fremstille produkter der opmuntrer til bevægelse hos både hund og ejer. Og til sidst, produkterne fra Beeztees er sjove. At have et kæledyr bør give dig stor glæde, og Beeztees mener at et sundt og lykkeligt kæledyr kan give dig lige så meget glæde som du kan give den.

Hunde har behov for masser af motion, og blandt produkterne fra Beeztees finder du halsbånd og liner i matchende lyse, sjove farver og mønstre. Der er ingen undskyldning for ikke at lufte hunden en gang eller to i løbet af dagen. Hundens halsbånd, line og sele er dens, og din, måde at udtrykke stil på. Nylon er holdbart og bevarer sin lyse, venlige farve selv ved daglig brug. Spænderne af solid plastik eller karabinhagerne er lette at bruge, og holder sig på plads. Ud over farverige halsbånd og liner af nylon, kan man også få liner med LED-lys som er mere synlige i mørket. Håndtaget giver godt greb, og giver hunden lidt mere frihed. Beeztees kødben og godbidder er en god måde at belønne Fido på. Alle hunde har brug for plyslegetøj, bolde eller hårdt plastlegetøj til tygning og leg, så de ikke keder sig. Godbidder er et godt hjælpemiddel under træning og fås i mange varianter. Transportbure er en nem måde at få hunden til at føle sig tryg på. Fra naturens side er de flokdyr, og sætter pris på at have en tryg base til sig selv, væk fra familiens travle hverdag. Læg en blød seng derind, så får hunden et perfekt sted at gemme sig for at tage en lille lur.

Katte har brug for meget kærlighed og opmærksomhed, og vil ofte kræve det. Til de kræsne katte kan man få elegante kattetoiletter, kradsetræer og kurve som gør at kattene trives bedre indenfor. Legetøjet fra Beeztees er smart, og vil give timevis af underholdning selv for kræsne katte. Godbidder til katte fås i smagfulde alternativer for at give en daglig bonus. Burene fra Beeztees gør turen til dyrlægen nemmere. Selvom det ikke nødvendigvis sker uden besvær, vil katten i det mindste være tryg og se stilig ud under turen.

Fuglebure, huse og pinde er bare nogle af de ting vores fjerklædte venner har i sine hjem. Burene fås i alle størrelser, faconer og stile, så de passer ind i dit hjem, og giver fuglen et roligt og trygt fristed. Et træhus til fuglene udenfor er en god måde at give dem ly for vind og vejr. Beeztees har også automater til vand og mad til kyllinger og andre nyttedyr.

Et akvarium fyldt med fisk ser smukt ud i ethvert hjem, og giver timevis af fredelig underholdning. Hold fiskene friske og tilfredse med mad, fodertilskud, planter og sten.

Gnavere i bure, som ørkenrotter, hamstere, marsvin og fritter, har det bedst i rummelige bure med meget legetøj og mange aktiviteter som kan underholde både dag og nat. Legetøj og strøelse vil sammen med sundt foder og frisk vand fra flasker der er lette at rengøre holde dyrene sunde og raske.

Horze er stolt af at kunne tilbyde hundredvis af produkter fra Beeztees som sørger for at dine ikke-heste venner bliver passet lige så godt på som hestene. Hold de små dyr glade og sunde med produkter af lige så god kvalitet som dem du bruger til dine store dyr.