25% rabat på et valgfrit produkt fra Horze & B//Vertigo! Brug koden: HZ25OFF

×

Beeztees

Horze
B Vertigo
Finn-Tack
Pharmacare
Absorbine
Accuhorsemat
Aesculap
Aigle
Alodis Horse
Arioneo
Arma
Aubrion
Aviemore
Back on Track
Back on Track Silverline
Beeztees
Bellomania
Belvoir Rug Company
Beris
Betta Life
Black Power
Blenheim
Blue Hors
Bodyguard
Brad Ren's
Breeze Up
Breyer
Brinicombe Equine
Brogini
Bucas
Cavalliera
Cavalliera Outlet
Cavallo
Cavallo Hoof Boots F.R.A.
Cavalor
Celtic Equine
Chetaime
Christ
Chuckit
Chukka
Collegiate
Constanta
Coolpets
Corima
Cottage Craft
Covalliero
Cowboy Magic
Curver
Derriere Equestrian
Designed by Lotte
Diopet
Doggy Dry
Dogman
Dublin
ea.St Riding
Eat Slow
Effax
Effol
Emin
eQuick
Equi-N-icE
Equine Fusion
Equi-Safety
Equisense
Excellent
Eyenimal
Fabdog
Farm Patrol
Farnam
Fineko
Finish Line
Flexi
F.R.A. Freedom Riding Articles
Gabriella
Gatehouse
GEOHORSE
George & Dotty
Gera
Gizmo
Global Herbs
Gold Label
GPA
Groom Away
Haas
Harry Hall
Harry's Horse
Haukeschmidt
Havens
Hilton Herbs
Holland Animal
Horse Master
Horseware
Horslyx
HV Polo
Imperial Riding
Jackson Galaxy
Jacson
JHL
Jin stirrup
John Whitaker
Jolly Pets
Julius-K9
JW Pet
Karlslund
Kavalkade
Kennel Equip
Kentucky
Keratex
Kerbl
Kevin Bacon
Kincade
Komperdell
Kong
Korsteel
KovaLine
Lami-Cell
Le Mieux
Lister
Liveryman
Loveson
Luda Farm
Magic Brush
Mane 'n Tail
Mark Todd
Masta
Mink Horse
Mira
Moorland Rider
Montar
Moretta
Mountain Horse
Muckboots
Mühldorfer Pferdefutter
Mustad
Noble Outfitters
Num'axes
Oster
Pavo
Pennsbury
Performance
Pet Faces
Petsport
Pfiff
Pikeur
Plus Equine
Pro Dosa
Professional's Choice
Rainlegs
Ridzi
Roeckl
Roma
RSL
RXR Riding
Saddlecraft
Save-edge
Saxon
Scarabeus
Scharf
Schockemöhle
SD Design
Sectolin
Sedelogic
Shires Equestrian
Shoof
Siccaro
Siulpower
SpectraFence
Spooks
Sprenger
Spyder
Stable Kits
Stassek
Tattini
Tempest
TimerGPS
TKO
Tonics
Tredstep
Trikem Sport
Trikem Sport Dog
Trust
Twydil
Uvex
Uvex Gloves
Uvex Goggles
Veredus
Vet Cellect
Vetericyn
WeatherBeeta
Wessex
Woofmasta
Yeowww
Zandona
Zapi
Zenpet
Zilco
Zzoom
Kroops
Rebel by Montar
Perfect Horse
Royal Rider
Filtrer efter:
  • Filter søgning:
  • Kategori
  • Farve
  • Pris
Sorter efter:
719 artikler

Beeztees er en innovativ leverandør af alt hvad du kan forestille dig til dine kæledyr. Firmaet fra Holland blev etableret for næsten et halvt århundrede siden, og tilbyder alt hvad kæledyrene har brug for, for at kunne leve et lykkeligt, sundt og godt liv! Hunde, katte, gnavere, fugle og fisk er vores lidenskab, og det er vores opgave at i samarbejde med dig give dem en god livskvalitet.

Beeztees har fire mål: Alle produkter er nyskabende, og de arbejder kontinuerligt med at forbedre produkterne og give kunderne nye ideer. Alle Beeztees produkter er originale. De sætter en ære i at skabe nye, friske produkter til glæde for forbrugeren. Nøglen til at få en sund hund er at den holder sig aktiv, og Beeztees arbejder med at fremstille produkter der opmuntrer til bevægelse hos både hund og ejer. Og til sidst, produkterne fra Beeztees er sjove. At have et kæledyr bør give dig stor glæde, og Beeztees mener at et sundt og lykkeligt kæledyr kan give dig lige så meget glæde som du kan give den.

Hunde har behov for masser af motion, og blandt produkterne fra Beeztees finder du halsbånd og liner i matchende lyse, sjove farver og mønstre. Der er ingen undskyldning for ikke at lufte hunden en gang eller to i løbet af dagen. Hundens halsbånd, line og sele er dens, og din, måde at udtrykke stil på. Nylon er holdbart og bevarer sin lyse, venlige farve selv ved daglig brug. Spænderne af solid plastik eller karabinhagerne er lette at bruge, og holder sig på plads. Ud over farverige halsbånd og liner af nylon, kan man også få liner med LED-lys som er mere synlige i mørket. Håndtaget giver godt greb, og giver hunden lidt mere frihed. Beeztees kødben og godbidder er en god måde at belønne Fido på. Alle hunde har brug for plyslegetøj, bolde eller hårdt plastlegetøj til tygning og leg, så de ikke keder sig. Godbidder er et godt hjælpemiddel under træning og fås i mange varianter. Transportbure er en nem måde at få hunden til at føle sig tryg på. Fra naturens side er de flokdyr, og sætter pris på at have en tryg base til sig selv, væk fra familiens travle hverdag. Læg en blød seng derind, så får hunden et perfekt sted at gemme sig for at tage en lille lur.

Katte har brug for meget kærlighed og opmærksomhed, og vil ofte kræve det. Til de kræsne katte kan man få elegante kattetoiletter, kradsetræer og kurve som gør at kattene trives bedre indenfor. Legetøjet fra Beeztees er smart, og vil give timevis af underholdning selv for kræsne katte. Godbidder til katte fås i smagfulde alternativer for at give en daglig bonus. Burene fra Beeztees gør turen til dyrlægen nemmere. Selvom det ikke nødvendigvis sker uden besvær, vil katten i det mindste være tryg og se stilig ud under turen.

Fuglebure, huse og pinde er bare nogle af de ting vores fjerklædte venner har i sine hjem. Burene fås i alle størrelser, faconer og stile, så de passer ind i dit hjem, og giver fuglen et roligt og trygt fristed. Et træhus til fuglene udenfor er en god måde at give dem ly for vind og vejr. Beeztees har også automater til vand og mad til kyllinger og andre nyttedyr.

Et akvarium fyldt med fisk ser smukt ud i ethvert hjem, og giver timevis af fredelig underholdning. Hold fiskene friske og tilfredse med mad, fodertilskud, planter og sten.

Gnavere i bure, som ørkenrotter, hamstere, marsvin og fritter, har det bedst i rummelige bure med meget legetøj og mange aktiviteter som kan underholde både dag og nat. Legetøj og strøelse vil sammen med sundt foder og frisk vand fra flasker der er lette at rengøre holde dyrene sunde og raske.

Horze er stolt af at kunne tilbyde hundredvis af produkter fra Beeztees som sørger for at dine ikke-heste venner bliver passet lige så godt på som hestene. Hold de små dyr glade og sunde med produkter af lige så god kvalitet som dem du bruger til dine store dyr.

Læs mere