Køb John Whitaker rideudstyr online | horze.dk
Sikkerhed først!
30 % rabat på Horze hjelme & rygbeskyttere
John Whitaker

John Whitaker

1 artikler
Køb John Whitaker fra horze.dk.

Hos horze.dk kan du købe komfortabelt online og modtage dit produkt efter kun få dages leveringstid.

"Den verdenskendte springstjerne, John Whitaker, skabte denne serie af ridesportsprodukter, efter tre årtiers konkurrencer på olympisk niveau, for det britiske landshold. Hans mange års erfaring har gjort det muligt for ham at skabe produkter som lever op til kvaliteten og toprytternes krav. Den familieejede forretning tilbyder ekspertise i produktanbefalinger, og giver exceptionel service til deres kræsne kunder.

Produkterne fra John Whitaker tager hensyn til hest, rytter og kæledyr. Du vil finde alt fra rideudstyr til ridedækkener, benbeskyttelse og plejeprodukter, til at forsyne din hest med netop det udstyr den har brug for, til at yde sit bedste. Sadlerne fra John Whitaker er ideelle til springning, men de tilbyder også en flot serie med valgmuligheder til dressur, military og allround. Trenser og universalbid i flere forskellige stilarter, samt træningsudstyr, stigbøjler, stigremme, fortøj og martingale, er designet til at passe til alle produkterne i John Whitaker serien. John Whitaker produkterne bærer præg af særklasse, som f.eks. ses på sadelunderlagene med flot fløjlsoverflade. Gamacherne til de forskellige discipliner, er designe til at beskytte og hindre skade. Gamacherne fra John Whitaker kollektionen ser fantastiske ud, mens de tjener deres formål. Særligt cirkulært hardware adskiller John Whitakers grimer, og giver hverdagsproduktet et friskt look. De farverige mønstre og stile på grimerne, klæder din hest på til stalden.

Det sidste finish på John Whitaker produkterne, skiller dem ud fra mængden. De flotte dækkener er nemme at se på afstand, på tværs af stævnepladsen, med det enestående W som pryder bagparten. Det bløde fleece og de andre fine tekstiler er åndbare og attraktive, og er forede for at undgå friktion og reducere risikoen for hårtab.

Erstat dine gamle tøjler med et par flotte, velskabte vævede tøjler med solidt messinghardware og fint læder. Fuldend din stald med træktove med karabinhager, i farver der matcher til hele kollektionen.

Beklædning og produkter til rytteren omfatter alt fra farverige ridebukser til børn, til ridehjelme. Det brede sortiment er ridebukser, varierer fra fuldskind til knæforstærkning og mere til. Et par i flot og unikt læderlook, giver dig en sofistikeret fremtoning til dit næste dyrlægebesøg eller på rideskolen. Farverne varierer fra de naturlige til stævnebanen, til de vovede farver som er finurlige og sjove til dine hverdagsrideture.

Dyresenge og boligtilbehør, fuldender kollektionen fra John Whitaker serien. Førsteklasses konstruktionen og topkvalitets materialerne giver disse produkter en enestående holdbarhed og stil. Tilbehøret fra John Whitaker kollektionen, tillader dig at have dine favoritprodukter, mens du opretholder seriens sofistikerede stil.

Vælg John Whitaker for en produktserie du kan stole på, med kvalitet og stil. Horze er stolt af at kunne tilbyde mange produkter fra denne kollektion, og store dele af serien kan mikses og matches med de fleste andre produkter i den udvidede Horze-familie.